Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Min fina make!

God kväll :)

Idag sade min man "nu, efter tre veckor känns det som att jag har semester". Så lång tid har det tagit för honom att varva ner, kanske faktumet att jag varit hemma en vecka med honom har ökat den känslan...

Han var så fin idag min man, vit tight t-shirt, plektrum-halsbandet runt halsen från Efva Attling, nyrakad och nyklippt. Brunbrända armar och jeans på benen (jag använder aldrig jeans på sommaren, men det är jag det!).

Jag åkte upp på stan i ett ärende, skulle köpa present till min bror som fyller imorgon, vi skall dit på kalas imorgon *trevligt*

Vi var tidiga på plats vid Pizza Hut, gick in på Mio möbler som ligger i anslutning, hittade en jättefin våningssäng som vi funderar på till de små, kanske i julklapp? Den var ganska låg så det skulle inte vara HELA världen om någon trillade ur. Helst skulle jag vilja hitta en våningssäng för tre på höjden. Är det någon som sett en sådan någonstans?

Käkade på Pizza Hut, det var gott! Barnen åt väl sådär kan man säga (jag blir galen!). Men det var mysigt (om än väldigt varmt!) och trevligt!

Åkte hem och bytte om till badbyxor, det var verkligen tokvarmt! Vi badade allihop i poolen! Emma kom över och ville leka med de små, jag frågade om hon inte kunde hämta Henrik och Ann-Louise, så kunde de bada och få en grogg!

Det tog en kort stund så dök de upp! P-O fick agera bartender och fixade oss lite goda groggar!


Efter en stund föreslog jag att vi kunde grilla korv, lite enkelt och så...P-O satte på grillen, jag tinade chorizo, grillkorv och soyakorv. Fram med sallad, ruccola, paprika, lök, gurkstavar och tomat, potatissallad och "vanliga" korv-tillbehör! Jättemumsigt och trevligt! Egentligen skulle man göra mer sådana spontana saker!



Med andra ord, en mycket lyckad dag, med både Pizza Hut på schemat och socialt umgänge!


Imorgon väntar Vingåkers Factory outlet! Lovisa vill ha nya jeans och jag är på jakt efter overaller till twinsen!

Trevlig lördagkväll!!!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails