Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Vill ha mer :)

Det är en del plagg som jag känner att "åh, den vill jag ha i fler färger". Lysande exempel  är ju Spoiler-serien, Lovely knits, wraps....Nu är det samma med Suiteheart minidress. Varför såg jag inte dem vid kollektionssläppet? Är det produktbilderna som inte gör plaggen rättvisa?

Jag var ju väldigt inne på något underplagg i rött, var lite inne på den korta varianten av Chrysalis Minigown, men så såg jag inte den i några webbutiker och lade den åt sidan. Efter fina bilder i andra bloggar på just den här så slog jag till. Nu skulle jag väldigt gärna vilja ha en i dark powder. Men den får jag drömma om ett tag till. Har överskridit min  klädbudget med tanke på jeansjacke-inköpet (vilket är mitt absoluta favoritplagg ALLA kategorier).
Har jag tur finns den kvar på rea till sommaren, annars överlever jag utan den också ;).

Hade en myskväll igår, låg i sängen med laptop:en, tittade på "The blind side" med Sandra Bullock, vilken mysig film, tyvärr somnade jag ifrån den och skall se klart någon annan kväll, mumsade lite diskret på godis, Li låg bredvid mig och tittade på en film på tv:n.

Imorse vaknade jag verkligen av klockan (ovanligt), kände mig dock pigg och kunde gå upp utan att väcka Luca. Fixade med lite småsaker som jag brukar för att "väcka kroppen". Efter en stund kom Luca upp, pigg och glad. Jag tränade och det gick väl hyfsat. Tänkte det skulle vända snart och börja kännas lite lättare...

Snart skall jag till jobbet, utvecklingssamtal efter lunch och sedan handledning i tre timmar.
I kväll skall jag träffa ett gäng tjejer hemma hos en kollega, det ser jag fram emot!

Dagens outfit:
Imagination wrap i grey (storlek 1)
Suiteheart minidress i rouge (storlek 1)
Jeansleggings från Vero Moda
Calou träskoboots


Ha en underbar onsdag!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. Håller med dig ang produktbilderna gör sig inte rätt alls, TACKAR alla er för fina bilder i era fina bloggarna för då ser man verkligen hur de ska sitta...crysalis minigown såå snygg tackar jag dig för annars hade jag ALDRIG köpt den, kan tänka mig en suitehart minidress oxå nu när jag ser den på dig supersnygg!!
    Du är kanonfin idag verkligen nu ser du allert ut igen bara å köra på!!
    Vi har sjukstuga går visst aldrig över 3st med vattkoppor varav en PAPPAN shit överlever man denna pärs jaa då får man kalla sig supermamma va!!!
    Ha en toppendag jag ska försöka så gått det går i sjukstugan här!!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Haha, ja, blir man någonsin nöjd??
    Sen kommer det ju nytt hela tiden, nu kommer ju sommarens snart;-)
    Fin är du hur som helst idag!
    Ja, jag längtar såå till odd molly träffen!
    Ska bli så kul och jag hoppas jag får många fina bilder att lägga upp!
    Men hur kommer det sig att du inte ville vara med på träffen??
    Ha det gott vännen,
    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Mia: Jo, det hade varit underbart, men det var liksom fel helg för mig, den helg jag har mina stora barn....orkar inte krångla med byten...Ha det så jättteroligt!!!Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails