Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Kräftskiva!


Hallå där :)
Här har det gått för runt vill jag lova! Först färdigställa visst städande, sedan iväg till Maxi! Det blev Tilde och smågrabbarna som följde med. De var såå duktiga, fick varsin liten kundvagn och följde snällt med! Först var vi inne på Bolaget, vin, öl och cider skulle inhandlas! Sedan Maxi med filmer, smör, glass, slingmedel till Tilde och färg till mig. Godis förstås, till hela ligan!

Åkte hem och packade upp. Slängde in chicken nuggets och kroketter till barnen, på begäran av Tilde. P-O fick en matlåda och jag gjorde en rejäl sallad som vi åt till.

P-O höll på med plommonträdet, hjälpte honom så gott jag kunde, höll i medan han sågade och tog emot grenar. Vi skulle behövt en motorsåg till stammen, den står fortfarande kvar men P-O får väl såga lite varje dag till dess att mjölksyran sätter in. När Ylva och Niclas kom drog männen på en gång, Ylva och jag satt i hammocken och pratade medan barnen badade och sprang i vattenspridaren. De hade det jättemysigt och vi flåsade i skuggan. Himmel sååå klibbigt det varit idag!

Fikade sedan ute på kladdkakan med glass och grädde. Jag plockade av lite vinbär tillsammans med Li och Tilde medan vi pratade. Trevligt att ses och snart kommer dessutom en liten bebbe till familjen Doering! Jag längtar :)

De åkte för en stund sedan och jag har röjt lite här inne, satt på tvätt och förberett sallad. Dukat ute och skall ta och riva av med dammsugaren för andra gången idag...Mer tvätt också...

Christer är här med barnen, de badar i poolen tillsammans med P-O och våra tvillingar. Bra fördelning. Männen tar hand om barnen och vi ordnar med mat!

Ha en trevlig kväll och njut av det goda!

(underbar bild på en fantastisk tunika som mer än gärna får flytta in hos mig...)


1 kommentar:

  1. Vet du eller någon när Chillnorways kläder kommer till butikerna?

    Hälsningar Lotta

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails