Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Bloggen fyller 1 år!

GOD MORGON
"Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? 
Nej det är ingen vanlig dag för det är bloggens födelsedag, hurra hurra hurra"


För exakt ett år sedan startade jag "Skrutteruttan goes Odd Molly". Jag hade bloggat ganska intensivt i perioder på Familjeliv. Dock var jag så trött på att sidan ständigt laggade, inlägg försvann och det fanns inga roliga funktioner. 

Hade börjat läsa andra bloggar mer och mer och visst fanns det en tanke att "jag kanske skulle..." Men det fanns också en viss nervositet, alla andra bloggar verkade så professionella med sina banners, bildspel, länkar och funktioner. 

Så en fredagkväll bara bestämde jag mig! Beslöt mig för att behålla mitt namn, Skrutteruttan. Dels för att jag hade många trogna läsare sedan innan och att de lätt skulle kunna hitta mig och dels för att jag gillar namnet, lite så där fånigt, oseriöst och halvgulligt. 
Det var faktiskt P-O som gav mig det namnet i ett sms för många år sedan (du vet, på den tiden när vi sprang nakna över ängarna och allt var så där sockersött romantiskt *skratt*)

Att jag valde fortsättningen "goes Odd Molly" beror på att jag under sommaren och hösten jobbat upp ett genuint intresse för just märket, jag kände då att det fanns en hel värld av tjejer där ute med samma galna intresse som jag. Hade inte heller någon väninna som jag delade intresset med så det blev ett sätt att leva ut det. Efter det har bloggen blivit så mycket mer för mig. Mitt sätt att kanalisera mitt liv och mina tankar. Jag har fått oerhört mycket vänliga och snälla ord under vägen. Fina kommentarer, uppmuntrande och stöttande. 
Ni är underbara!!!!

Jag har också lärt mig en sak, en del människor verkar tycka att det är helt okej att bete sig hur som helst när man är skyddad av sin anonymitet. Min man brukar säga att jag är blåögd och ja, absolut, jag har gått på många törnar och jag avskyr att erkänna att han i vissa fall har rätt. Människan är inte allt igenom god och det smärtar mig lite. Självklart visste jag det innan, men jag kunde aldrig drömma om att så många människor skulle kunna attackera mig för både det ena och det andra. Det var en sorglig upptäckt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mitt allra första inlägg såg ut så här:



Efter en månad anslöt jag mig till Bloggtoppen, tyckte det var lite spännande att se hur min blogg låg till i konkurrensen. Jag har haft placeringar i Sverige på allt mellan 250-1000...(som jag vet). Kollade upp nyss, precis innan det här inlägget och då låg min plats på 308 i Sverige, klart jag känner mig lite stolt! Jag lägger ner ganska mycket tid på bloggen och visst är det extra roligt när många vill läsa om just mitt liv!!!


Sedan jag började blogga har jag haft 263 646 unika besökare. Det motsvarar ca 720 per dag och dit tillkommer de som återkommer och återkommer. Det är en helt fantastisk siffra tycker jag!!!
Tack till just Dig!!!!!!



Nu skall jag göra mig i ordning och om en stund återkommer jag med Dagens outfit!!!
Ha en mysig lördagsmorgon!!!!
Helénakramar

14 kommentarer:

  1. Hurra!!!!
    gratulerer så mye med dagen. takk for inspirasjon - og innblikk i et travelt liv:)
    Lykke til videre!!!!!!
    bjørk

    SvaraRadera
  2. Älskar att läsa din blogg,du skriver så varmt och personligt och bjuder på dig själv kram

    SvaraRadera
  3. GRATTIS på ettårsdagen!!

    Kram från mig!

    //Malin

    SvaraRadera
  4. Vad kul! Stort grattis till en superhärlig blogg!! Tack för all inspiration och för att du bjuder på dig själv och delar av ditt liv :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen!
    Ja, jag är så glad att du skriver så jag får vara med i din vardag- så bra när livet rullar på i all hast och det ibland är svårt att få till att ses IRL. Ha en bra dag!! Kraam

    SvaraRadera
  6. Grattis på 1årsdagen.
    Minns att jag blev så glad när jag såg att du börjat blogga, hade saknat din blogg på FL och nu är jag en trogen läsare här istället :)

    Kram
    Ulrica

    SvaraRadera
  7. Grattis! Jag tillhör en av dina ganska nytillkomna läsare och gillar att du skriver lättsamt om både högt och lågt. Dessutom är jag en av många som inspireras av dina outfitbilder och har stor hjälp av storleksangivelserna ;-)trots att vi inte har samma storlek men det ger ju en perfekt fingervisning om plagget är normalt i storlek. Jag läser några andra bloggar också och fins på FL som "Frösötös" vilket är mitt Googlealias. Ha en alldeles underbar dag.
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Grattis på 1 års dagen! Du ger mig inspiration. Ha en bra lördag, kram

    SvaraRadera
  9. GRATTIS PÅ 1 ÅRS DAGEN KAN DU INTE GÖRA ETT BILDSPEL DÅ OCH DÅ TEX VISA ALLA DINA KOFTOR EN GÅNG DINA STÖVLAR EN GÅNG OSV .GILLAR DIN BLOGG MYCKET. DU ÄR JU EN OM MODELL REAL.HA NU EN BRA DAG OCH FIRA DIN BLOGG LENA

    SvaraRadera
  10. Tjejer: Tack för alla underbara ord!!!!
    Lena: Menar du ett picasa-bildspel? Med mig i de plaggen? Eller bara på plaggen?
    Kramar

    SvaraRadera
  11. hej igen, det blir jätte bra vilket som men det är ju alltid kul att se dej.LENA

    SvaraRadera
  12. Grattis på ettårsdagen, en stor dag ju!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  13. Grattis på ettårsdagen bloggen! O tack Skrutteruttan för att vi får läsa om dig o dina fina mollysar!!

    SvaraRadera
  14. Grattis till en mysig och fin och inspirerande blogg. Jag tycker mycket om att du har så många fina bilder på dig i olika outfits, man får många bra idéer tycker jag.

    Är också blåögd och kan bli lite ledsen när jag ser vad vissa människor skriver på bland annat familje liv. Människan har både gott och ont i sig, de flesta kämpar med att ta fram det goda i sig och därför blir man så ledsen när man stöter på folk som inte ens verkar anstränga sig utan framhärdar i sin rätt att vara hur otrevliga som helst (särskilt anonymt)

    HOppas att du ändå fortsätter kram Pythia

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails