Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Man mår som man förtjänar ;)

God morgon :)
Ett stort varmt tack till alla fina människor som gratulerade mig igår!!!!!

Betongkeps.
Ont i håret.
Dagen efter.
Eller helt enkelt bakis.
Inte så farligt. Inte som förr.
Men ni vet, känner mig trött, lite kymig, ont i huvudet (å andra sidan verkar det vara ett mer eller mindre konstant tillstånd hos mig nuförtiden så det kanske faktiskt INTE beror på vinet jag inmundigade igår...).
Vi kom i säng rätt sent (för att vara mig) ...och det är ju inte så att barnen visar någon som helst respekt för det ;). Nej, de vaknar som vanligt tidigt och är på ett strålande bushumör.

Bara masa sig ur sängen och försöka piggna till. Frukost till barnen, kaffe och toast till mig och ett stort glas äppeljuice! Ta rätt på tvätt, bädda, dammsuga, plocka ur diskmaskinen.

Kvällen igår var trevlig! Precis när Maria och Björn kom tittade grannarna över med en flaska rött. 
*Tack*
Gästerna hade med sig en speciell "ostbricka" från Ostbutiken med spännande ostar och fikonmarmelad. Jag är ingen ostfantast men oh my vad det var gott! Och marmeladen i kombination med ost, yummie. Jag fick även en jätterar glasskål från Kosta Boda från dem med MASSOR av godis. Jag är ju verkligen en godisälskare så om ni undrar varför min rumpa kommer att anta en större form närmsta veckorna så vet ni varför!
Vi käkade och maten räckte (det blev så mycket över att jag slipper laga lunch idag, nice!). Vi pratade och skrattade och såg knappt röken av barnen. De stora var i källaren och spelade wii. De små lekte och var ömsom med oss ömsom med de stora.

Idag måste jag jobba en stund med ett dokument. På eftermiddagen skall barnen och jag till Camilla och i kväll kommer Åsa. Härligt med socialt umgänge idag!!!!

Dagens funktionella mysoutfit:
Fonda dress i lite indigo (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Baslinne och leggings från Gina Tricot
Knee length socks i chalk
Stövlar från Vagabond





Ha en skön söndag!
Kramar i massor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails