Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Aj aj aj

God morgon alla utvilade!
Jag har haft lite otur, igår hade jag en sådan fruktansvärd magkatarr hela dagen.
Det är väldigt mycket på jobbet nu, förändringar som skall implementeras, möten, kurser, dokument som skall utformas, revideras, mail som skall läsas och vidarebefodras, information ut till föräldrar till höger och vänster. Mycket av detta ligger på min lott som utvecklingsledare i mitt arbetslag, jag har tid för det, men det räcker ibland inte långa vägar, jag får börja tidigare, använd raster.
I och med att vi har ett hyfsat hektiskt liv hemma så är det näst intill omöjligt att jobba hemifrån. Det skulle vara efter åtta då, men oftast är jag så slut så att jag inte orkar göra någonting :(.
Nu tror jag att stressen satt sig i form av magkatarr. Inte roligt!
Det var tufft igår att jobba, det var motigt att åka iväg och handla. När barnen somnade lade jag mig för att läsa (att intaga ryggläge brukar vara bästa sättet för mig att bli av med katarren). Var fortfarande öm när jag lade mig för att sova. Tror ni inte att jag VAKNADE med samma smärtor. Hoppas verkligen att det ger sig snart!
Börjar 06:20 idag och slutar tidigt. Skall hämta småbarnen och sedan de stora i skolan, William slutar kvart i två. Längtar efter dem!!!!
Ikväll har jag lovat att vi skall gå på spökvandring i Rynningeviken, till dess MÅSTE jag vara bra!

Dagens outfit består av icke-åtsmitande kläder!
T88 tunic grey
Spoiler underdress royal
Coquette skirt purple
Knee length socks
Vagabond stövlar
Lager på lager


Närbild på den DiLeva-inspirerade blusen!
Vill bara påpeka också att bilderna är klickbara så ser man dem liite bättre! Ha nu en underbar fredag, det är ju snart helg!!!!!Helénakramar




4 kommentarer:

  1. Vad fin du är! Hoppas magkatarren går över så du orkar gå på spökvandring med kidsen. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt kombinerat verkligen!!!
    Stackare, ingen hit att ha magkatarr. Det är nog lite för mycket för dig just nu... Försök vila lite i helgen om du kan!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. Ta hand om magen men läste ovan att den gett sig när du kände dig klar med pärmen!!! Jättefint som alltid kanonoutfit!!! hoppas kvällen blev bra mysig och spännande!! kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails