Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Ny layout....och klick klick



Glazing Frill Tank i Chalk # 138
Knee Length Sock chalk #283

Fy skäms på dig Heléna Kämpe, nu har du handlat IGEN. Hmmm, hjälper det om jag säger att jag har väääntat på dessa två raringar och att jag hade planerat att köpa dem när de skulle finnas i butik. Nej, troligtvis inte. Jag är en obotlig shopaholic ;). Men nu känns min garderob rätt komplett, visst finns det fortfarande juveler som jag supergärna vill ha, men inte så att jag tänker på dem dag och natt precis.
Nu måste jag invänta lite nya pengar, lite Traderapåfyllning och en lön!



Tilde ville att jag skulle ta ett kort på henne så ja visst! De säger att vi är lika, avgöra Ni! Nu skall jag ut och packa in hammocken för vintern. Sedan är det dags för kalas!



1 kommentar:

  1. ÅH jättefint ...som vanligt och jag småler...haha jaa en sann shopaholic med mycket god smak att tillägga!! är oxå en rikig shoppaholica älskar kläder och inredning haha...du gjorde helt rätt i att klick , klicka och det är ditt!!!! Läste om gårdagen...som en annan har ALLTID sååå bra innan men sen...ja malplacerad tur man har sitt på det torra eller hur!! kram på dig och längtar att se nya outfiten på dig!!!! kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails