Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Leverans!!!

God kväll!!!
Tänk, ett ANTAL timmar senare så har man den där stunden man sett fram emot hela dagen! Arbetsdagen har gått bra, torsdagar är väldigt intensiva, men när jag går på egen rast och sedan har ledningsgruppstid så brukar allting bara falla på plats. Har ägnat mååånga timmar åt att revidera Verksamhetspärmen och skall nog fira när jag är färdig!
Hämtade först hem Tilde, slängde ner vattenflaska i hennes packning och skickade med henne ett digestivekex och så fick hon springa över till Emma. Hann värma gröt och koka ägg innan P-O kom hem med barnen. Dukade och plockade lite. Vi käkade och jag satte igång en tvättmaskin. Hann dricka en kopp kaffe och sukta lite efter sleevewarmers som jag såå gärna vill ha. Men jag borde vänta in lite pengar, får hoppas på att de inte tar slut *hemska tanke* ;).
Hämtade en mycket smutsig William hos Karl, de hade lirat fotboll och eftersom jag INTE har någon sportkille till 10-åring tycker jag det är extra roligt. Synd bara på de nya vinterskorna (ljusgula nubuck, ni vet sådana där "klassiska"). Hmm, ungen är i alla fall jätteglad för sina nya skor så strunt samma att de är smutsiga!
Vidare mot dansen, gick in för att få betalningsuppgifter (tjejerna går en specialkurs för att det var så lite elever).
Tillbaka ut till Lundby och lämna Emma. Vidare mot Ica Maxi, köpte två korv med bröd var till dem och två stora läsk. De var både hungriga och törstiga!
Vi tog sällskap inne i affären. Tilde hittade ett par låga svarta stövlar med liten klack. Hon tyckte de var urfina, men bekymrade sig lite för priset.
Tänk inte på det du, välj de du vill ha!
Hem och P-O hade sövt pojkarna. Li hjälpte oss att packa upp och jag sprang ner med mer tvätt, hängde upp en tvätt och satte på en ny maskin.
Upp igen och körde tillbaka bilen och kastade massor av sopor. In och fortsätta packa upp.
Packade sedan upp me&i-beställningen som ÄNTLIGEN kommit. Kläderna ser ni nedan! Betalade sedan den räkningen och dansräkningen, justerade med överföringar (det är mycket att hålla reda på när det finns expartners i bilden och dessutom skiljer vi väldigt noga på gemensamma barnens pengar och på våra särkullbarns pengar + att P-O och jag har helt åtskild ekonomi.
Nu känns det jätteskönt att allt sånt där praktiskt är fixat + att frys, kyl och skafferi är fyllda av mat. Nu skall jag umgås med min man!


2 kommentarer:

  1. Fina barnkläder ! Hoppas att du fick en skön kväll med maken :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Fina kläder!:-) Kan tipsa om att den röda dino-tröjan är jättefin ihop med bruna NS army... Eller kanske alla tre tröjorna är det!?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails