Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Stängning

God morgon!
Eftersom P-O fortfarande är sjuk blir det jag som går närmast i tid på jobbet som får stänga, det gör mig egentligen ingenting, men det strular till det med logistiken. Dels måste jag ju lämna småttingarnA tidigare på förskolan eftersom de i vanliga fall börjar kvart i nio och jag börjar kvart i åtta idag. Dels kan jag inte ha kvar William och Tilde på fritids eftersom jag slutar 17:30 och deras fritids stänger 17:30. Med andra ord måste jag hämta dem under dagen och ha med dem på jobbet. Jag är dessutom själv på min avdelning efter tre idag då en kollega till mig är på kurs. Sedan är jag själv på huset från fyra...Ni förstår!
P-O får ändå pallra sig iväg och hämta småttingarna någon gång under eftermiddagen, för det kan jag omöjligt ro iland OCKSÅ.
Igår fick jag post :).
Har på mig linnet idag (måste förstås ha en kofta över på vårt svinkalla jobb, men här hemma har vi det alltid supervarmt så då går det bra att gå i linne, mitt i vintern). Har favoritkjolen från Esprit till, bruna tunna strumpbyxor och så de nya romantiska strumporna *me love*. Har på mig nya halsbandet och armbandet som jag fick av mamma i födelsedagspresent.
Har hållit på i ett på morgonen, tagit rätt på tvätt, startat en ny maskin, röjt, bäddat, klätt småttingarna (fotografering för tvillingarna idag på förskolan), gjort Li i ordning i håret, gjort frukost till de stora (de små äter på förskolan), gjort mig i ordning, matat fiskarrna, äter frukost själv nu.
Skall försöka hinna få i mig en kopp java innan vi åker.
Ha en skön onsdag!

7 kommentarer:

  1. Hej ! Första besöket i din blogg och jag fastnade för den med en gång :-) är själv 3 barns mamma (stora barn) och är själv rätt så ny i "odd Molly träsket" :-) har man väl fastnat så är det nog lätt att bli kvar :-)
    Ha en bra dag !

    SvaraRadera
  2. Ha en fin dag! Du passar perfekt i Odd Molly-stilen.. Kram frå Johanna

    SvaraRadera
  3. Åh vad rolight med ytterligare en Mollysyster!!:-) Nu måste jag kika vidare i din fina blogg! jag länkar och hoppas detta är okej!?
    Kram Ina

    SvaraRadera
  4. Åh, vilka fina kläder!!! Du passar jättebra i dem! /Jessica

    SvaraRadera
  5. Men människa, hur orkar du allt på morgonen??? När tar du igen dig???
    Ha en bra kväll!!!

    SvaraRadera
  6. Jättefint linne detta är verkligen din stil..strumporna fina med...linnet snyggt även till en snäv byxa kan jag se..gillar jag!!! Skönt du finnit dig till rätta och hittat stilen. Måste oxå prova O M måste hitta en butik så man vet sin stl sen köra på haha..hade så ses vi!! kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails