Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Trist start på helgen :(

God morgon där ute i lördags-Sverige :)
Börjar väl med gårdagen...jobbade på och det kändes rätt okej att stänga.
Upptäckte till min fasa att de nya mockastövlarna hade spruckit i sömmen på utsidan :(.
Jag AVSKYR att reklamera, verkligen avskyr!
Och att byta saker, det gör jag nästan aldrig.
Har aldrig i hela mitt liv bytt en present eller julklapp för att jag inte gillat den, däremot har jag bytt storlek på underkläder som jag fått av min partners ;). (Skall man tolka det som smickrande när de tror att man är nättare än man är? Jag har aldrig fått för stora bh:ar, men för små...).
Ringde ut till Smultrongården och det var inga problem, antingen får jag lämna tillbaka dem eller om det finns så får jag ett par nya (och jag VILL verkligen ha dem). Eva var inte inne i butiken så hon kunde inte kolla. Vi skall dit om en stund (mår verkligen fysisk dåligt innan sådan saker är ordnade).
När jag kom hem efter jobbet igår var jag trött och lite nedstämd. Inte bästa förutsätningarna för att ha fredgasmys. P-O var arg och sliten, barnen sådär hopplöst speedade, skrattade och skrek åt ALLT. Till slut sade Lovisa "det är väl inte konstigt att de skriker, det gör ju ni två jämt". Hon har säkerligen rätt, det är väl därför man blir så ledsen, för att någon trampar på en öm tå. I de lägena känner jag mig verkligen som en usel förälder, när man ger järnet i allt hela dagen och sedan räcker inte orken, tålamodet och energin ända fram.
Vilka kommer i kläm?
Jo ens egna barn *ledsen*
Vi käkade under tystnad, tog ett glas vin men det smakade inte.
P-O gick ner i källaren, grejade med våra datorer. Vi har rätt många datorer i den här familjen och alltid är det någon som krånglar, som behöver uppdateras, uppgraderas. Dessutom är han någon inofficiell fixare av andras datorer, nu senast är det exets dator som han grejat med sista veckan *man kan hålla sig för skratt*.


Jag ägnade kvällen åt att leta sleevewarmers i royal...man blir ju lite snål, vill inte betala 60 kronor i frakt utan tänker då att man skall hitta ett ställe som ha fler av de saker man verkligen vill ha....Nej, då har ena stället mössan, det andra har tröjan, det tredje något annat. Ni förstår? Tror att jag skall hoppa in på vår lokala OM-butik idag och se om de finns där...
Vi skall uträtta lite ärenden och kanske vi kan hinna med ett stopp där också.


Idag har Leon på sig sina nya me&i-jeans, coola med fickorna långt ner på rumpan. Till har han svettisen från Nova Star *tuffing*.


Luca har på sig nya flygplanströjan, också från me&i och så WinterArmy i brunt från Nova Star.





Li har tröja och matchande strumps från Polarn och Pyret. Jeans från Nova Star till...
Nu på morgonen har alla tre badat, fått naglarna klippta och öronen rengjorda!
Insmorda och fixade! Jag har duschat och gjort mig i ordning.
Bäddat sängar och tagit rätt på tvätt...
Kollat av Tradera, det går lite trögt med auktionerna, det första gänget går ut på tisdag, det andra nästa söndag. Hoppas på att få in en tuselapp i alla fall. Så att jag kan investera i lite Mollysar (som om DET behövdes).
Det känns roligt att ha fått upp en basgarderob med underklänningr, underkjol, bastopp, koftor och strumpor. Sedan kan man satsa på lite plagg som "sticker ut".
Måste bara säga att det är väldigt roligt att jag fått så många besökare till min blogg! Den har existerat i exakt två veckor nu och jag såg att det var nästa 2 400 UNIKA besökar *wow*.
Vilka är ni?
Ha en bra lördag och skit i mitt depparinlägg, jag är snart tillbaka på banan igen!!!Lördagskramar
Ps! Dagens outfit är:
Everywear dress i almost black,
Spoiler underskirt i rose
Glazing frill tank i chalk
Knee socks i chalk (heter de verkligen så?)




8 kommentarer:

  1. Hej! Jag följde din blogg på familjeliv med. ÄR så glad att du är tillbaka. Måste säga att dina kläder är superfina. Ha en trevlig helg. Elin

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Jag hittade din blogg i går, har förut haft en stor och välbesökt blogg men la ner den för någon månad sedan. Odd Molly tokig, inredningsintresserad häst och hund människa :0)

    ~Ingrid

    SvaraRadera
  3. Att jag följer din blogg vet du ju redan, gjorde det också på FL.

    Alla har vi ju bra eller mindre dagar, jag har haft många dåliga dagar sista tiden, min pappa dog för två månader sedan och det har varit ganska deppigt vilket speglar av sig på övriga familjen också.

    Kram och hoppas du får en bra helg trots allt.

    SvaraRadera
  4. Jag är en av de som följer dig i din blogg.
    Tycker att du är så fantastisk ärlig, verklig och intressant. Och så har du ju sååå fiiiina kläder ;)

    Kram kram

    Lillmillan/gambia90/camilla

    www.lillmillans.blogg.se

    SvaraRadera
  5. Jag hittade din blogg häromdagen genom en annan "Molly bloggare" fastnade direkt :-) Tycker att du skriver ärligt plus att jag tycker det är så kul att se dina bilder på dina fina Mollysar, har själv blogg men är inte en renodlad "Mollyblogg" utan skriver om allt och där ingår mitt stora intresse för dessa härliga kläder :-) Alla har vi sämre dagar, som tur är så går de ofta snabbt över..!
    Hoppas att du får en fin Lördag!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej Helena! Jag tycker jätte mycket om att läsa din blogg men det gjorde jag ju på FL med :) Jag har oxå en blogg som jag ska fixa lite med, tillverkar kort och så den har varit helt inriktad på det men nu ska jag skriva lite mer blandat i den tänkte jag, hihih.
    Hoppas att du/ni får en toppenhelg!! Och jag kommer jätte gärna på nästa klädparty, kanske man kan hitta något fint till bebisen :)
    Kramar Helena från f.d Ökna skolan

    SvaraRadera
  7. Ja jag är en av läsarna Helena. Det är inte klokt vad du handlar..måste visa min man, han tycker JAG handlar mycket. Det är då rakt in Mollysar..en fattig barnskötare som man är ;)

    Ja du kan konsten att få en fast med dina bloggar..man MÅSTE följa dig på nåt vis.
    Hoppas allt är bra..

    Ha en UNDERBAR lördagskväll med MYCKET godis..ska jag med äta =) (som om det vore nåt jag bara gjorde lördagar..!!HAHA)

    Kram Sophia

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Jag (Morty) är en av de som följt din blogg sen du startade den. Så härliga inspirationsbilder och som så många andra säger här - du skriver så ärligt och enkelt. Me lajk!
    Önskar dig och din familj en fortsatt trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails