Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

INSPIRATION!!!!

Hej där ute :)
Jag känner mig så glad idag! Jag behöver verkligen komma ut ibland och bara vara Heléna, som igår!
Det brukar alltid vara trevligt hemma hos Pia, att hennes familj dessutom lagar fantastisk mat och bakar som Leila det gör ju inte saken sämre precis!
I somras när Pia hade sin sommaravslutning för oss värdinnor så träffade jag Maria för första gången, hon hade en jättefin blus (4 continent...) i en kort variant, med jättecoola chinos till och ett par Converse. Hon var dessutom oerhört trevlig, glad och lättsam och vi pratade rätt mycket under kvällen. Sedan den händelsen är jag fast i Odd Molly-träsket ;).
Vet inte om jag skall tacka henne eller skylla min ekonomiska konkurs på henne ;)
(obs, jag skojar faktiskt :o).
Igår kom hon till Pia med fina Sofia. Det var verkligen jätteroligt att träffa dem båda, och visst blev det en hel del Molly-snack utöver de me&i-kläder vi faktiskt var där för att handla av...
Nu till saken, Maria hade på sig en kjol från me&i och till det en jättefin Lovely knit i rosa från höstens kollektion, nu är det inte läge för mig att köpa den, dels för att jag redan har två Lovely knit och dels för att jag har en Tenfold i rosa, till hade hon jaquard longsocks i rosa, det var sååå himla fint och så enkelt. Hon hade strumporna nedanför knät (istället för ovanför knät som jag brukar och det var jättesnyggt, dessutom satt de uppe).
Nu är jag ännu mer sugen på de rosa sleevewarmers som finns på Heaven (och som man även kan använda som benvärmare).
Två andra tjejer på tillställningen bar också Odd Molly, det är verkligen roligt att hitta andra "likasinnade", att tillsammans få dregla över fina kläder ;).

Dagens outfit består av följande:
Everywear dress i almost black
Jaquard sleevewarmers i almost black
Spoiler underdress i powder
Spoiler underskirt i rose
Jaquard longsocks i cherry
Stövlar från Vagabond
Fredagsfin på en måndag :).
Idag har vi studiedag på jobbet, barnens förskola är stängd (därför är P-O hemma med småttingarna idag) och Williams och Tildes skola är stängd (därför är de hos Ingrid).
Vi skall ha föreläsning på Conventum med Petri Partanen om Vygotskijs teorier.
Det avslutas med lunch och sedan går nästan alla mina kollegor hem, medan vi utvecklingsledare + rektorer stannar för fortsatt utbildning. Klockan tre skall vi samlas med förskolornas ledningsgrupp för att diskutera nästa samverkansträff.
Efter det mötet skall jag fara upp i bergen och hämta hem William och Tilde!

Närbild på mina sleevewarmers tillsammans med klänningen...



Och longsocks över stövlarna...


Förstås blev det en del shoppat igår också, faktiskt den rara kjolen till mig. Har sett den på Åsa flera gånger och den vinner i längden. Kanske till min Lovelier knit i blått...eller till något råååsa som Maria hade...Vi får väl se! Sedan köpte jag av nyheterna till tvillingarna, Li fick svarta plyschtights och en svart tunika med en blomma på bröstet, Leon fick röda plyschbyxor med fickor, sedan köpte jag pyjamas till Leon och nattlinne till Li. Inget till Luca :o.
NU skall jag försöka avrunda här!
Ha en skön måndag!!!!
Helénakramar





2 kommentarer:

  1. Snygga kläder som alltid gillar den klänningen jag är ju frälst i svart!!! Meandi kjolen är en hit såå snygg velar fram och åter om den ska komma i min ägo kommer bli snyggt till O M kreationer du har!! Kul att se!! ha en bra och lärorik dag!! Kramar dina stövlar är såå snygga haha..jaa allt!!! / Tína

    SvaraRadera
  2. vad fin du är, såå snygg jämt är du och alltid blir jag inspirerad av dig och din outfits!! Låter som ni hade n toppenkväll, ibland måste man bara få rå sig själv lite och inte vara mamma och fru för några timmar...
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails