Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Tråkigt....
























God kväll!!!!

Känns lite trist, tyvärr...Har varit såå glad idag, tyckt att livet är rätt underbart och så i ett handslag vänds det. Läste en kommentar från en anonym skribent i inlägget "Mycket vill ha meeeer!". För ett år sedan hade jag brutit ihop fullständigt, nu känner jag mig mest ledsen och illa behandlad. Jag har jättesvårt för att ta kritik, jag övar mig, var och varannan dag. Men varje gång får jag en klump i magen och tycker att livet är tufft, jättetufft. Någon klok människa vet säkert varför det är så.


Jag står för mitt shoppande, det är inte det!

Utan det är känslan av att någon vill mig illa och jag är rädd för att det är någon som finns i min närhet. Saker i inlägget tyder på att personen i fråga vet mycket om mig. Jag har blivit påhoppad förr, både i min gamla blogg på Familjeliv och på Facebook. Det var lika tufft det (kan man bli bättre på att tolerera sånt?)

Jag har ju valt att ha kommentarsfältet "öppet" så att alla som vill kommentera skall kunna göra det. Men jag önskar ju att Ni som läser gör det för att ni vill, inte för att Ni blir arga eller provocerade av det.


Jag önskar bara att Du som skrev inlägget antingen ger dig till känna ( så slipper jag undra om det är den eller den). Snälla du, STÅ för det du skrivit!

Sedan ber jag just dig sluta läsa min blogg eftersom Du uppenbarligen varken får inspiration eller något trevligt ut av den.

Och är Du min vän, bryt kontakten!


Annars...Blev uppvaktad på jobbet idag, fick kramar från barn och vuxna, gratulationer, teckningar och en jättehärlig fruktkorg av mina kollegor. Dagen flöt på i ett bra tempo, hämtade William och Tilde på arbetstid och sedan jobbade jag över för att mina kollegor skulle till IKEA för att handla finfina saker till vårt nya musikrum. Mina stora hämtade sedan småttingarna på förskolan för första gången. Det gick jättebra! De fick med sig barn, extrakläder och rätt ytterkläder

*stolt mamma*.


Nu har vi precis ätit pizza, mannen och jag dricker lite vin *mys*...

Funderar på vad jag skall shoppa härnäst ;)...


PS! Bilder från i morse när jag skulle iväg till jobbet, i fina kappan....

6 kommentarer:

  1. Hej,
    jag skrev precis en kommentar men den försvann! Låter som en härlig födelsedag! Väldigt fin kappa!!

    Jag tror inte att den som skrev kommentaren måste känna dig. Det där med renoveringsbehov och skruttig bil nämnde du väl själv i inlägget? Men det var en väldigt obehaglig och elak kommentar enbart ute efter att såra har jag en känsla av. Hoppas du får reda på vem det var så du slipper fundera.

    Kram!
    Karin

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Gud vad ledsen jag blev när jag läste inlägget du syftade på.
    Men tyvärr händer sådant här ibland, speciellt eftersom det i bloggvärlden verkar vara ett accepterat betende bland vissa läsare att uttrycka negativ feedback eller kritik på ett sätt man aldrig skulle göra öga mot öga med personen i fråga.

    Om det är till någon som helst tröts så är detta nog något som de flesta utav oss OM-bloggare råkat ut för, dessvärre.

    Kan bara ge dig en styrkekram så här från håll, och säga att du skall låta det rinna av dig! Du är fin och har en härlig garderob och en fn blogg. Låt inte detta otrevliga stoppa dig.

    Kramisar,
    Mollyflickan

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!!!

    Det va väldigt hårda ord blir ledsen om man ska skriva sånt tycker jag man kan stå för det visa vem man är!! ok om man har ett shoppongbegär men vem har inte det..gillar man ett visst märke fine...upp til var och en...men stå för sina kommentarer tycker jag man ska inte gömma sig bakom en ANONYM ...förstår att du blir ledsen!! du är såå stolt och fin i dina kläder passar dig prefekt du har kommit långt med dig själv, du är super med dina barn man är ej mer än människa!!! Vadå måste man fara utomlands finns massor i vårat land vad vet den vad ni gör m m med små barn tätt åker man inte hur som helst och vart som helst de ska ju oxå ha något utbyte!!! Jag gillar din blogg och du är sååå fin i ditt favvomärke *avis* på din garderob ska jag säga...och det är nog denne person med men törs ej stå för dt utan måste kränka dig med detta!! ha nu en jättebra födelsedagskväll önskar dig ett stort stort GRATTIS på 35årsdagen!! Skit i denne och gå med rak rygg du vill visa oss vi väljer ju om vi vill läsa eller inte...känner man att man blir irriterad skit i det då...gå vidare finns andra bloggar!! jag gillar din och hoppas du fortätter skriva visa dela detta med oss som gillar dig!! kramar i massor Tina

    SvaraRadera
  4. Åh tack Karin, Mollyflickan och Tina för alla snälla och peppande ord!!!!Helénakramar

    SvaraRadera
  5. tycker din blogg är jättetrevlig!
    älskar att läsa den och tycker du är väldens bästa lekis fröken...

    kram

    SvaraRadera
  6. Har läst ikapp & passar på och säga GRATTIS ;)
    Och vad tråkigt, med den tråkiga kommentaren. Men förmodligen sitter det en bitter och sur kärring på andra sidan av den datan som inte kan glädjas åt någon annan. Med andra ord inget och bry sig om. Vågar man inte ens stå för sin kommentar är det illa. Jag gillar din blogg & finner mycket insperation i den. Många kramar julia ( juliaochnelly på FL)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails