Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Spoiler underskirt





Kan man vara förälskad i ett plagg?

Jag tror det, om inte annat kan man i alla fall fyllas av den där känslan av glädje, värme och lycka.

Så är det med min nya underkjol, precis samma som jag kände för mina underklänningar. Kan det vara materielet som gör att man känner sig lite flärdig, lite lyxig?


Idag har jag den under min Taradiddle i rött, ett bra sätt att förlänga den och göra den lite mer "anständig". Damerna på mitt jobb förfäras nog rätt ofta över mina korta kjolar, höga klackar och u-ringade toppar. Men det är jag! Ibland är jag tighta jeans och brottarlinne. Ibland är jag me&i-matchande med mina barn. Men något jag inte är, det är "mysoverall"-tjejen. Hur galet det än kan verka så vill jag vara fin, även när jag är sjuk eller hemma.

Annars blir jag bara deprimerad, av att se min bleka osminkade nuna i spegeln.


Idag är ytterligare en sådan där "det-går-i ett-hela-dagen-dag". Jobbar som vanligt, slutar halv fem och skall då snabbt som ögat pipa iväg på höstfest på förskolan. Har med mig lite fika till barnen och räknar med att stanna till fem då det slutar. Egentligen börjar festen halv fyra, men jag har bärande tid på Pärlan och P-O har bärande tid på Snäckan så ingen av oss kommer ifrån tidigare, tyvärr!

Skall sedan ta med mig mina tre småtingar 200 meter bort till vårt jobb. Slänga i mig en fryst paj (njae, jag värmer den nog först ;)).

Sedan blir jag förmodligen upphämtad av min kollega (annars tar jag bilen). Klockan halv sex skall vi möta upp resten av kollegorna för att se "Flickan som lekte med elden". Det skall bli urmysigt, dels med lite egentid från barnen och dels att få se en förhoppningsvis JÄTTEBRA film! Efter åt skall vi fika på Gröna Grodan!


Nu måste jag fortsätta med morgonsysslorna och ta mig lite kaffe!

Ha en bra onsdag, det skall jag :)

3 kommentarer:

  1. Vill bara tala om att jag läser din blogg varje dag :-).

    Tabby

    SvaraRadera
  2. Tycker det är så kul att få tjuvkika in i ditt liv. Att du orkar, tycker man har fullt upp med tre st kottar! :-) Hoppas du hade det roligt igår! /Sanna

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails