Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Chokladdrömmar...

God kväll där ute i höstmörkret!!!!
Just nu sitter jag och lurar med ett glas vitt och lite tjejslisk i Baileysanda (fick ett litet glas av bonussonen som snart skall på fest)...
Alltså, ungen var 12 när jag kom in i hans liv och nu är han 17 *time flies*.
Säga vad man vill om 17-årsfasoner, men han är VÄLDIGT go´mot sina småsyskon och de avgudar honom, speciellt smågrabbarna.
Just nu önskar jag att jag hade 3000 kronor som låg och skräpade, då skulle jag investera i någon av dessa ljuvliga chokladdrömmar...
Lägger huvudet på sned och frågar P-O lite snällt "i julklapp kanske?" eller "om...(och nu cencurerar vi ;))...Skall tillägga att jag har INGET emot att skriva om sex, men
P-O blir lite besvärad av det, för att inte tala om eventuellet upprörda männsikor i vår närhet (som att sex vore något fult, skamligt eller osmakligt...personligen tycker jag inte att det är konstigare än att alla går på toaletten)
Jag har ju en liten avbetalningsplan till honom på kappan och nu vill jag icke handla mer på lånade pengar...
Måste få in lite mer kosing innan det handlas fler Molly-juveler!




Oj, jag som inte ens är chokladfantast var tvungen att ta mig några Marabourutor nu ;)
Idag har barnen och jag varit först på Marieberg, köpte strumps till småkidzen på Polarn och Pyret, en bag-in-box (vitt) till oss vuxna, det passar så bra för oss som inte är stordrickare, vi tar ofta bara ett glas eller så...Sedan blev det julklapp till William och en liten Farsdagspresent....
Sms:ade go´a Karolina och blev inbjuden mot att jag passade lill-Hildisen när K städade ;).
Självklart, jag ÄLSKAR bebisar! Vi åkte dit och köpte med oss fika, bullar, kakor och pepparkaksglass (såå smarrigt).
Vi fikade först och pratade en massa, sedan började hon städa och jag följde henne i hasorna med lillfisen antingen i mitt knä, eller i min famn, matade henne med potatispuré och fick avsluta mitt besök med att söva henne...Gick runt, bumpade i rumpan och sjöng (fattar att ungen somnade, hon ville väl inget hellre än att slippa ifrån min hemsk stämma!).
Mina barn hade det roligt, höll bebben, klappade hunden, busade, lekte, fikade och fick dessutom middag!
Leon somnade på vägen hem och Li och Luca har PRECIS somnat.
P-O har hämtat Lovisa från en spökvandring och Ludde skall snart skjutsas till fest...med andra ord dricker jag vin alldeles själv...vi har ätit sallad, grekiskt lantbröd, ost och kex...*mys*.
Ha en skön och mysig fredagskväll alla bloggvänner!!!


4 kommentarer:

  1. Om du tänkte förföra din man är överraskningsmomentet förbi då jag läst din blogg ;-). Vad det blir i julklapp vet jag inte men klänningarna är dyra även om dom är fina, särskilt den första i bildserien. Den andra klänningen "hänger det" lite samedräkt över.
    P-O

    SvaraRadera
  2. Förföra...här snackar vi mer avancerade grejer ;)...Jag skall att samla ihop lite poäng till en klänning :)

    SvaraRadera
  3. Alla är ljuvliga och jag är lycklig ägare till de två första tjoho!!! ;-):-) Ibland får man blinka lite extra åt mannen och det brukar funka ganska bra hi, hi. Jag har världens snällaste och goaste man ska tilläggas.
    Hoppas någon eller varför inte samtliga snart finns i din ägo!!
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails