Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

De små små sakerna

God morgon :)
Barnen pusslar och ser på film SAMTIDIGT...Tvillingarna i moln från me&i, Luca i tröja från PO.P och byxor från Katvig...


Då var det fredag igen, ingen som deppar för det antar jag! Fredagar, veckans bästa dag!
Hela helgen har man framför sig, möjlighet att sova längre (om inte annat slippa stressa upp på morgonen), ligga kvar i sängen och titta på Postman Pat med barnen, äta LÖRDAGSgodis, de där små små sakerna som man uppskattar i livet.
Innan jag fick barn då var det de stora sakerna som man längtade efter, restaurantbesök, bio, resor, krogen. Som småbarnsförälder är man lycklig när man får dricka en kopp kaffe i fred, ta en dusch utan gråtande barn utanför badrumsdörren.
En måltid i hemmet där alla äter.
Det finns så många små saker som man uppskattar!
Just nu har jag två "drömmar", den ena är att få chans att följa med på Mollyträffen som kanske blir av till våren. Dels vore det förstås fantastiskt roligt att få chans att shoppa lite i Stockholm (om ekonomin tillåter förstås) men ännu roligare vore det att få träffa alla dessa underbara människor som jag "lärt känna" genom bloggar och forumtrådar. Människor som delar min passion för Odd Molly.
Det vore verkligen en dröm!
Min andra dröm är ett barn till, den drömmen ser i dagsläget ut att vara mycket svårare att genomföra, tyvärr....Bollen är hos P-O (och där har den varit sedan Luca var fem månader). Undrar om han tänker passa någon gång?
Gärna INNAN han fyller 50....


Gårdagen innebar jobb och ÄNTLIGEN hann jag klart med det arbetet kring Verksamhetspärmen som jag blev ålagd i början av September. Jag har lagt ner åtskilliga timmar på att revidera dokument, leta dokument, sortera, slänga och uppdatera mappar på vårt intranät. Igår kunde jag glad i hågen ställa in skolans pärm i konferensrummet, vårt arbetslags pärm i bokhyllan och lämna över kopior till rektor och min gulliga kollega Tina.

Kände mig 14 kilo lättare efter att ha burit en tung sten länge!


Hämtade hem Tilde från fritids, William hade följt med gulliga Carl hem.
Åkte hem och hann börja med tacos, vilken miss, det hade småttingarna fått på förskolan.
Vid sju åkte Tilde och jag iväg, tankade bilen och handlade lite grann på Maxi, idag skall jag veckohandla, men det är rätt skönt att ta det i etapper ibland och när vi ändå var i krokarna...
Hämtade sedan hem William.
När barnen hade somnat fick jag massage av P-O, är fortfarande öm i rygg och mage, men ändå hanterbart, känns alltid skönt med beröring då!!!!
P-O hämtade Ludde från bio vid elva, men då sov jag sedan läääänge.



Idag har jag på mig följande:

Lovelier knit i blue
Private embroidered dress i grey
Jeanskjol från Gina
Strumpbyxor i grått från Twilfit
Knee length socks i dark blue

Bakifrån....


Idag har jag vitt Humanity for all-band till...(Snacka om att det är mina favorit-accessoarer)

Linnet/klänningen i närbild, faktiskt mitt absolut första Mollyplagg tillsammans med bloomers...

Strumporna...Åh vad jag älskar dessa skapelser...hade nog inte tänkt mig ett par blå just, men de bruna har en lite knepig färg "ser ut som bajs" sade Tilde, jag är beredd att hålla med, tänk om det funnits i chocolate...de rosa är väldigt rosa, fina men jag har inget specifikt att matcha till....
Tycker jättemycket om mina jacquard longsocks också...men de är ju lite mer svårmatchade i och med att de är så mönstrade..


Undrar just vad barnen och jag skall hitta på idag? P-O börjar sent, vid elvasnåret...Jag skall skjutsa William och Tilde till fritids till klockan nio (de skall till Micke idag) och sedan skall jag handla på vägen hem. Blir väl till att fixa lunch till småttingarna och mig och sedan....
....Något skall vi väl hitta på...
Ha det!!!











2 kommentarer:

  1. Jo, men de rosa passar väl till din röda Taradiddle dress. Fjärilarna har väl samma nyans?
    Hade kunnat tänka mig sådana till min, men de är lite väl dyra...:-(.

    Tabby

    SvaraRadera
  2. Ja just det, det vore ju snyggt! Tänkte inte på det...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails