Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Julklappar och Sibylla

God morgon!!
Hoppas ni har ett skönt höstlov och att några av Er får lite ledighet eller åtminstone en paus i vardagen när det kommer till barnens läxor och aktiviteter.
När man jobbar inom skolans värld så innebär ju lov alltid något annat, antingen ledighet för en del eller förändring av arbetsuppgifter.
För min del innebär det att jag enbart jobbar på fritids och att jag har möjlighet att kompa lite grann (som igår och imorgon).
Igår åkte vi upp på stan, barnen och jag. Luca somnade på bussen och då gäller det att vara effektiv (han är den som minst gillar att gå i affärer). Vi hoppade in på en trevlig inredningsbutik och så köpte vi julklappar till morfar & Berith, mormor & Kent, bror & Bitte. Vidare och så blev det julklappar till Ludde och Lovisa.
Sedan var barnen hungriga och vi gick till Sibylla, en såå lyckad måltid. Alla åt bra, t o m Luca, faten var rensade och barnen var proppmätta, roligt!
Sedan kom gnäll-sm. Tilde för att hon inte fick ett par asfula byxor, Leon för att allt var fel.
Vi köpte lite godis (jag vet, det var INTE lördag), men vi behövde alla ha en liten sockerkick!
In på H&M, vi köpte en ny mössa till William (han hade tappat bort sin nya, suk suck) och hårspännen till flickorna. Stötte på mamma och tog sällskap med henne ner till bussen. Kom tidigare till Anna, men det gick bra!
Jättemysigt att träffas, barnen hade roligt, vi pratade och fikade på fruktsallad och glass *mums*. Tog bussen vid halv fem hem och var inte i Lundby förrän halv sex drygt. William var jättesnäll, bar in sovande tvillingar (och de sov för natten), hjälpte mig in med allt vi hade handlat.
Sedan dukade han (jag hade hunnit steka pannkakor på morgonen). Jag gjorde en sallad till mig och fixade varma koppen till P-O. Kvällen var ovanligt lugn, t o m de stora var trötta och lade sig före åtta. Jag fick kramper i magen och lade mig tidigt jag med (och nu har jag superont, P-O tycker att jag skall uppsöka vårdcentralen, jag är ju lite avigt inställd till sjukhus, vill inte belasta någon och är lite rädd för att de inte skall ta en på allvar).
Jag känner inte igen det som magkatarr riktigt, det är mer som värkar...jag har konstant småont och sedan kommer riktiga kramper ungefär varannan minut, strålar ut i ryggen och jag kan inte lyfta benen. Knäppt va´!
Skall gå till jobbet och hoppas på att det ger sig...skall försöka lägga mig en stund på sängen och vila snart, ligger bra till i tiden...

Nya outfit:en idag
Voile short dress i chocolate
Spoiler underdress i royal
Spoiler underskirt i chocolate
Grovstickade strumpbyxor från H&M
Knee length socks i dark blue
UGGs i dark brown


Närbild på tunikan...


Strumporna och UGGsen



Och dubbla Humanity-band...
Ha en bra dag!!!




5 kommentarer:

  1. Åh du måste ta hand om dig...hoppas värken släppte men kanske skulle bege dig till dr...kan vara om du tex har spiral den som krånglar...du är som jag envis nehe behöver ej gå till dr självläknade hihi och då jobbar jag inom branchen.. jättefina kläder som alltid färgen på strumporna bara såå fin blå och armbanden med!! skönt att få lite klappar klara oxå..undra när man hinner ihnadla får komma på kurs hos dig i effektivitet lära min ha många bollar och vara på G all time!! hoppas du mår bättre idag och smärtan borta men glöm ej att kolla upp det lova!!! ha en bra dag kramisar i massor tina

    SvaraRadera
  2. Usch det är ingen hit att ha ont i magen, jag tror inte det är något farligt dock men sök läkare så du slipper ha ont!! har du provat olika magtabletter, det finns olika receptfria som kan vara värda att testa!
    Du är jättefin som vanligt, Voilen är såå fin och det är jättesnyggt när du tagit upp de olika färgerna i broderierna på detaljer som strumporna, linnet etc. sååå fint!!
    Ta hand om dig!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. Jättefin du är i din voile dress. Köpte den igår fast i rött. :)
    Är det så att det gör ont nere i magen och sen ut till höger? Jag har haft jättemycket problem med det sen jag var yngre. Det visade sig vara gallsten. Blev opererad när jag var 20 år. Kram och hoppas du blir hjälpt av någon bra läkare.

    SvaraRadera
  4. Tack för omtanken, just nu har jag inte ont, det gav sig efter en halvtimme i ryggläge med värmefilt....konstigt är det :o...Kramis

    SvaraRadera
  5. Säger oxå, gå till doktorn.
    Hoppas du snart slipper dina magbesvär.

    Tabby

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails