Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Nya tag!

God morgon!
Helgerna (och veckorna) rusar fram! Det känns som måndag, fredag, måndag, fredag jämt (någon som håller med?).
Känner mig lite trött efter helgen, det har varit trevligt på många sätt och vis men också lite slitsamt, mindre sömn än vanligt och barnen har varit väldigt uppe i varv! Framåt åtta är det enda man vill att de skall somna så att man får några minuters egentid. Jag somnade som en klubbad säl till engelska Wallander, synd :(.
Kalaset igår var trevligt, jag far ju som vanligt runt som en skålla råtta, jag klarar inte riktigt att sitta ner och vara social när hemmet blir rörigt. Kan ju vara för att jag hanterar att hålla efter hela tiden men när det blir kaos då blir det kaos i min hjärna. Att både röja efter massor av gäster, ta hand om disk, försöka tona ner speedade barn, trösta ledsna barn, laga middag. Det blir liksom för mycket, därför betar jag av hela tiden. Min släkt och mina vänner känner mig nu och jag tror att de flesta har vant sig vid det...
Helgen har varit händelserik men jag har också betat av lite sånt där som hänger över mig. Dels har P-O och jag tagit tag i det där med "hur-man-löser årsskiftet 2009-2010-när man är skild förälder". Det kommer nämligen två UDDA veckor på raken och det ställer till lite bekymmer. I alla fall så har P-O löst det hela med Anette och jag med Micke *skönt*. Jag har kontaktat Williams och Tildes extrafarmor och löst omsorg till Studiedagen vecka 44. *bockar av*.
Sedan har vi fixat med hammocken, upp med dynorna på vinden och sedan har vi satt över presenningen. Nu är det bara studsmattan som skall "städas" bort för vintern. Får väl bli nästa helg +att P-O har "massor med förrådet".
Veckan som kommer blir nog lite "som vanligt" bortsett från att jag för första gången skall sitta i dialogmöte med politiken om vår Kvalitetsredovisning. I år har jag ju varit med och utformat den och känner att jag "äger" den på ett annat sätt än om man bara får den presenterad för sig. I alla fall känns det både nervöst och pirrigt men förhoppningsvis kommer jag känna mig glad och nöjd med mig själv efteråt!
Dagens outfit: grå jeansleggings från Vero Moda, vitt baslinne från Gina, hatehate tee i almost black och Lovely knit i almost black. Stövlar från Vagabond...
Nu måste jag hjälpa barnen med frukost.
Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Fina kläder som vanligt! :) Känner igen den där stressade känslan när man har kalas hemma. Lycka till på kvalitetsredovisningen!!

    Kram!
    Karin

    SvaraRadera
  2. Känner så väl igen mig i det du skriver, stressen när man har folk hemma.....fast det är kul också.
    Ja här undrar jag också vart dagarna tar vägen. Känns som det bara är måndagar och fredagar.

    Du och Tilde är otroligt lika men det har du nog hört förut ;-)

    Kram!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails