Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Lite gladare :)


Hej igen :)
Lite gladare och lite lättare till sinnet!
Åkte ut till Smultrongården och jag hade verkligen tur, det fanns ETT par kvar i storlek 39. Gick igenom sömmarna noga och jag hade förshoppningsvis bara otur med de andra, ett måndagsexemplar helt enkelt. Kom på att någon undrade tidigare vad det var för märke på stövlarna, det är InWear om någon ville söka på dem...
Kunde inte låta bli att shoppa ovanstående tröja, såå rar och jättefin med det linnet jag har under klänningen idag. Fick komplimanger för min klädsel idag *glad*.
Åkte vidare mot stan och hoppade in på Heaven, P-O hade lovat Lovisa en jättefin Hunky Dory-tröja som hon fick *jättesnygg*.
Jag köpte sleevewarmers, faktiskt i almost black, passar både kappan och jackan men förstås även klänningen jag har idag *glad*.
På Heaven började en kund fråga om storlekar, jag såg nog hyfsat förvirrad ut för sedan lade hon till "jobbar du inte här?". Nej skrattade jag, det bara ser ut så.
Hon sade då att jag var såå mysigt klädd.
Sedan fick jag komplimanger från butikägaren också!



Här med sleevewarmers till klänningen.
Vi åkte sedan vidare ut till Dormy, köpte en fin födelsedagspresent till Luddes och Lovisas mamma.
Sedan lördagsgodis, mycket lördagsgodis!
Nu är P-O och klipper sig.
Jag har en potatisgratäng i ugnen (en sådan där som man köper vaccumförpackad, smidigt!). Det blir lite plock till. Hungrig nu!
Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det löste sig med stövlarna ! Kul shopping du fick gjort oxå ;-) Hoppas att du har haft en bra kväll med familjen !
    Kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails