Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

V.I.P: Smultrongården

God kväll :)
Nu är vi hemma igen, inte efter en bal på slottet (men nästan).
Det är nämligen så att för några veckor sedan fick jag en v.i.p-inbjudan från Smultrongården, det var lite hemligt eftersom det bara var vi trogna kunder som bjöds och en kväll då de i vanliga fall inte har öppet.
Min mamma tyckte det var viktigt att Tilde och jag fick lite mystid ihop och ställde upp som barnvakt *tack snälla*.
När vi kom dit var det champagne/cider upphällt i fina glas och godis i fina skålar, sedan var det en liten skylt där det stod : V.I.P-gäster 20 % på hela sortimentet.
Man blir ju bara lycklig!!!
Jag visste att det skulle vara erbjudande och jag hoppades på en rabatt på hela sortimentet, alternativet kunde ju ha varit några få plagg...I en första vända köpte jag voile short dress i chocolate, tänker ha min royal underdresst till och underkjolen i chocolate. Sedan köpte jag de blå långa strumporna, såå fin blå färg och dessutom är det blått i tunikan!
Det slank ner ett Humanity for all-band i ljusbrunt också *älskar*.
Glada i hågen bjöds vi på en fantastisk vegetarisk smörgåstårta, såå god, inte alls fet och mastig. Drack cider till! Sedan var det kaffe och tiramisu till *mums*. Vi skålade och småpratade och hade verkligen urmysigt, Tilde och jag!
Sedan var vi tvungna att kika in en gång till i Molly-rummet och då slank en vit liten raring ner i shoppingbagen, mycket finare i verkligheten än på produktbilden, provade med mitt glazing frill-linne under, gulligt med den extra volangkanten.
Till blusen köpte jag faktiskt ett par till jacquard longsocks i royal. Tyvärr hittar jag ingen produktbild på dem, men "live-bild" kommer väl snart på bloggen! Åkte sedan hemåt och jag släppte av Tilde hos Emma som skulle packa lite, ikväll skall hon sova här nämligen!
P-O skjutsar hem mamma nu, men skulle hoppa över träningen sedan.
Jag skulle vilja se senaste Wallanderfilmen som damp ner i brevlådan idag!
Imorgon är jag ledig *wieee*.
Ha en trevlig kväll!!!!


Voile short sleeve blouse i chalk

Knee length socks i dark blue


Voile short dress i chocolate


6 kommentarer:

  1. SÅ mycket fint du handlat! Måste ta mig en Molly shopping snart jag med =) Blusen du har där på bilden SKA jag ha, har dock svårt att bestämma mig för färg... /Malin

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Har ju förstått att du bor i Örebro, så jag tänkte höra med dig om du vet fler ställen runtom här som säljer Odd Molly, förutom Heaven, 21 och Smultrongården? Bor själv bara ca 4 mil utanför. ( Vi har samma Meandi-försäljare, världen är liten! ) /Linda

    SvaraRadera
  3. Hej Linda: Nej, det är bara de ställen som du visste som säljer, tyvärr...

    Malin: Visst är det svårt, egentligen var jag inne på en i chalk först, men jag visste att de inte hade den på Smultrongården. Provade den i brunt först och bara bestämde att DEN skulle jag ha, passar fint till underkjolen + att strumporna till nog blir pricken över i.

    SvaraRadera
  4. Hej! Jätte fina iköp & så mysigt med egen tid. Ha en toppen dag kram julia

    SvaraRadera
  5. Åh, vilken underbar underbar shopping! Jag tycker mycket om din blogg och läser den varje dag! Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Härlig shopping jättefina plagg som vanligt!! Blusen i chalk supersnygg...hmmm nu blir det svårt något plagg måste komma in i min garderob hihi..armbanden är så fina oxå..försöker bearbeta min 2a hälft om ett vill ha i rosa...har nästan bara mörka kläder snygg brytning och din kombo av dem ursnygg!!! kram Tina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails