Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Utebliven höstfest...

Det blir aldrig som man tänkt sig.
Men ibland ordnar det till sig rätt bra ändå!
Hade HYFSAT tight schema på eftermiddagen. Precis när vi skulle äta mellis på jobbet ringer de på P-O´s mobil från förskolan, Leon har blivit knuffad ner från en stol och slagit i en tand, det blödde och tanden var sned. P-O fattade ett snabbt och bra beslut, han skulle åka iväg med honom till tandläkaren. Jag sade till honom att ta med sig alla tre barnen från fröskolan eftersom jag inte skulle kunna hämta de andra två vid utsatt tid om P-O blev försenad från tandläkaren (han hade bärande tid på huset och jag var ju tvungen att täcka upp för honom + att jag var ensam på min avdelning).
Jag tyckte att han kunde lämna Li och Luca hos mig men han tog med dem alla tre till tandis och det hade gått bra! Det var ingen fara med Leons tand *skönt*. P-O var tillbaka redan vid fyra vilket innebar att barnen lite senare kunde fika på höstfests-matsäcken i personalrummet och jag kunde slänga i mig min paj.

Blev hämtad strax efter fem av min kollega, vi for upp på stan och mötte upp resten. Bion (Flickan som lekte med elden) var bra, men inte lika bra som ettan tyckte jag. Efteråt fikade vi på Gröna Grodan, det var mysigt och mumsigt!

Idag är en ny intensiv dag, jobbar till fyra och sedan skall jag direkt till Maxi, veckohandla + handla till släktkalaset på söndag...Hem och fixa ihop snabbkäk och sedan skall P-O till träningen

Idag har jag på mig Summer of tunic 2007 och svarta "finbyxor" från H&M.


1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails