Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Lördagmorgon

Barnen har på sig sina nya kläder från PO.P idag, Li har pantalonger från me&i till, Leon har velourisar från Småfolk och Luca velourisar från
Katvig.




Idag har jag på mig en alloverprinted cottonpoly
tank, baslinne från Gina och jeansleggings från
Vero Moda.

God morgon!
Luca, min yngsta lillpojke fyller 2 år idag. Tänk att tiden bara rusar fram! Hur är det möjligt att man i ena stunden åker in till förlossningen med stor mage, gråtandes av smärta och sedan några timmar senare har man det mest underbara på bröstet. Jag kommer aldrig bli mätt på den fantastiska, underbara känslan.

Jag avundas Er som har det kvar, som kommer uppleva dte både en, två och tre gånger till. Jag vill också ha fler barn, minst ett i alla fall.

Min man är av annan åsikt.




Tyvärr!



Jag satt ju uppe ovanligt sent igår för att försöka åstadkomma en "rätt okej" blogg. Hade svårt att somna för att det värkte i ryggen efter allt för många timmar vid datorn. Har sovit oroligt, drömt mycket konstigt. Sedan var ju morgontimmarna precis som de brukar, Luca vill BARA ammas och jag får ingen sammanhängande sömn. Gav upp vid halvsju och gick upp.



Är så stolt över mig själv för plötsligt gick det upp ett ljus, kom ju på HUR jag skulle kunna få in produktbilderna i ett bildspel. Så nu finns det både bildspel med bara bilder på kläderna och bildspel på mig med dem *nöjd*. Det var ett hästgöra att leta reda på gamla bilder och på några gick jag tyvärr bet, därför är bildspelet inte komplett.


NU skall jag dricka mitt kaffe och försöka hämta kraft!

7 kommentarer:

  1. Vad roligt att få vara med och dela din vardag igen!!! Kram Karro

    SvaraRadera
  2. Gratta lille Luca från mig! :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh du får gratta 2åringen, fort det går!! bloggen ser fin ut och ÄLSKAR po.p kläderna fick själv en laddning därifrån i veckan kör webbshoppen!! kramar trevlig helg ska bli kul följa denna blogg nu!!!

    SvaraRadera
  4. Grattis Luca på 2 årsdagen!

    SvaraRadera
  5. Vad kul att du också skaffat dig en blogg! Denna kommer jag definitivt att följa! Ha en bra helg /Malin

    SvaraRadera
  6. Hej! Kul & kunna följa dig igen, din blogg är så enkel & lättläst alltid trevlig när man sitter & dricker kaffe ;) Jätte fin design du fått till med & grattis till lilleman

    SvaraRadera
  7. Visst kan du få den bakgrunden. Men då måste du byta bloggmall till den vita neutrala "Minima"
    Hör av dig igen när du bytt, så får du koder från mig.
    Sanny

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails