Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Mor-och dottertid!

Tisdagmorgon...dagarna går fort, eller hur!
Först, tack för alla snälla och rara ord bland kommentarerna!
Jag har bloggat förut, på Familjeliv, men så började det blåsa kring bloggen och jag var tyvärr tvungen att stänga ute en del (eller snarare bjuda in de som ville läsa).
Jag önskar att man läser min blogg för att man tycker att den ger något...igenkänning, intresse (t ex Odd Molly), vardagsbestyr.
Inte vet jag.
Men det jag inte förstår är VARFÖR man läser bloggen om man blir arg, irriterad, provocerad. I mitt inlägg från i lördags "När man menar väl" så finns det återigen en syrlig kommentar, vilken jag svarar på direkt efter. Jag har ju förstått nu att det är en person (eller flera) i min omgivning som retar sig på det jag gör, säger, skriver (och handlar ;)).
Kan du inte säga det till mig öga mot öga, varför väljer du att vara anonym?
Det är fegt att haspla ur sig saker som sårar och sedan inte har modet att stå för det!
Nog om det!
Idag jobbar jag kort dag, skall ta med mig William och Tilde till jobbet, de brukar ha roligt och många av barnen på jobbet frågar efter mina stora barn ibland, därför brukar jag passa på när det är lov, att de får vara med en dag eller två.
I eftermiddag kommer min mamma, hon och William skall passa småttingarna från kvart i fyra ungefär, Tilde och jag skall få lite mor-och dottertid, men vad vi skall göra är lite hemligt, det skall jag skriva om när vi kommer hem igen.
Men trevligt blir det säkert!
P-O har sin kurs på jobbet och sedan skall han skjutsa hem mamma innan han åker till träningen, så kvart över sex måste vi vara hemma igen, Tilde och jag alltså.

Idag har jag på mig detta:
Alpaca hoodly knit i chocolate
Glazing frill tank i chalk
Jeansleggings från Vero Moda
Knee length socks i chalk
Stövletter från Bianco

Ha en skön tisdag!!!


5 kommentarer:

  1. Tråkigt tråkigt med onödiga och barnsliga påhopp, förmodligen är anonym inte nöjd med sitt eget liv och måste därför hacka på andra. Din blogg är iallfall underbar och jätte rolig att läsa. Tusen tack & ha en toppen dag kram

    SvaraRadera
  2. Det är sådana där småsinta personer som alltid ska klaga på något! Läste både denna och den förra trista kommentaren, känns som det är samma person, tycker du inte ska skriva något om det i bloggen, ta bort kommentaren direkt så hon (troligast en hon) inte får den uppmärksamhet hon så desperat sucktar efter!!!För hon lär säkert skriva igen! Du är superfin i dina Odd Molly kläder!! Ha så kul idag, både du och söta dottern!! /Sanna :-)

    SvaraRadera
  3. Håller med om det Julia säger..... Blir så förbannad när folk skall lägga sig i och klaga på allt!!! Är JÄTTE glad att få följa dig för det ger mig enormt mycket...
    Ha en underbar dag!!!
    Kram Madde

    SvaraRadera
  4. Håller fullständigt med ovansående talare...varför läser man om man blir såå irriterad har jag skrivit förut!! Finns 2a bloggar man kan läsa men tydligen någon som måste läsa om ditt liv och blir pissoff på det du gör och sen är anonym helt sjukt löjligt!!! Gillar din blogg det du gör handlar lika kul varja dag kolla outfiten och det ni gör därför man följer en blogg får dela vardagen och tycka om inte hata vara dum m m!!! ha en jättebra dag och vi hoppas att vi får följa dig mera att du inte slutar blogga får spärra den annars men då vill jag vara med då med!!! kramar i massor Tina

    SvaraRadera
  5. Hej
    ja det finns ju alltid dumskallar som inte har nåt bättre för sig en att reta sig på andra
    SKIT I DEM !!!! det du gör gör du jävligt bra skit i vad andra tycker

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails