Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Kan man gå så här?

God morgon!
Hoppas ni haft en god natts sömn! Jag har sovit ganska okej, man har ju inte så höga krav som småbarnsförälder. Jag är nöjd om jag slipper gå ur sängen på natten! Lilleman sover alltid vid mitt bröst och tvillingarna kommer själva på natten (skönt att slippa hämta).
Vi tittade på en av de nya Johan Falk-filmerna igår, den var bra men jag somnade till då och då *typiskt*.
Jag blir galen på mig själv, att jag ALDRIG kan hålla mig vaken :(.
Grejade lite vid datorn också, några betalade sina Tradera-vinster. Idag på rasten måste jag pipa iväg till Maxi, handla massor av frimärken (missade det igår) och posta lite...
Idag har jag nya kjolen och strumpbyxorna. Har tagit lite "detaljbilder" också eftersom det finns önskemål om det. Jag är inte så van än, men jag skall bli bättre på det!

Alpaca hoodly knit i chocolate
Blus Gina Tricot
Spoiler underskirt i chocolate
Strumpbyxor från H&M
Knee length socks i chalk
UGG Australia



Det här är en blus från Gina Tricot som jag köpte i våras, har alltid tyckt att den är fin, men i våras var jag VÄLDIGT smal och ville liksom inte dölja kroppen i en stor blus så jag trivdes inte riktigt i den. Nu tänkte jag att den skulle kunna komma till användning bättre!
Nu när jag fått tillbaka mina forna former menar jag ;).


Så här är blusen vid halslinningen. Har mitt favorithalsband från Eefva Attling, köpte det i somras som ett mantra till mig själv. Hope står för mer än bara hopp, för mig var det en tillförsikt och en insikt. Jag skulle inte låta mig besegras av min matproblematik!
Ringen som hänger på är också från Eefva, det köpte jag i London för många år sedan, det står "From Here to Eternity" på det. Eefva Attling är smyckesdesignern nummer ett tycker jag! Våra förlovningsringar och min vigselring är från henne också!



Mitt vita Humanity for all-band blir bra till idag!



Här ser man strumpbyxorna lite närmare, fina strumporna i chalk och mina gosiga UGGs.
Nå, vad tycker ni? Kan man gå klädd så här? Visa så mycket av underkjolen menar jag?






18 kommentarer:

  1. 2 år gammal och ammas fortfarande. Har du svårt att släppa greppet?

    SvaraRadera
  2. Moget anonym. Du tänker kanske inte så långt att det är barnet som fortfarande vill ammas och har behov av det?

    Tabby

    SvaraRadera
  3. Och förresten Skrutteruttan tycker jag du är modig som skriver om amningen utan att skämmas. Synd att fler inte vågar vara öppna med det. Go girl :-).
    Tabby

    SvaraRadera
  4. Jo, jag vill inte riktigt släppa greppet, men framförallt vill inte Luca släppa greppet. Jag tycker det är jättemysigt att amma och mitt barn med, därför är det enkelt för mig att välja att fortsätta. Trots omgivningens trista kommentarer :(.

    SvaraRadera
  5. svar på frågan om man kan gå så här:

    nej......

    SvaraRadera
  6. Jag gillar din blogg. Vardaglig och trevlig! Jag tycker att du är jättesnygg och klär dig fint. Den här anonyma typen verkar ha en del problem (förmodligen med sig själv). Hoppas att du inte tar åt dig! Det verkar som att du tar hand om din familj på bästa sätt! Fortsätt med det.
    Kram Lotten

    SvaraRadera
  7. Jättesnyggt tycker jag.

    Kramiz!

    SvaraRadera
  8. Hej,

    Så fin du är, jag hade nog inte vågat ha underkjolen så på mitt jobb som förskollärare men samtidigt är det ju SÅ snyggt!!

    Kanske borde dom byta namn på serien och kalla den något annat för man hakar ju upp sig lite på namnet "underkjol".

    Den bruna underkjolen ser mindre ut som en underkjol är min i puder måste jag dock säga. Du är vacker som en morgon oavsett vad du tar på dig!!

    ~Ingrid

    SvaraRadera
  9. Så fin du är idag! Visst kan du "bara ha underkjol". Fy vilka tråkiga kommentarer du får, skaka bara av dig. Jag gillar din blogg jattemycket, man blir på så bra humör när man läser hos dig, du är så positiv och smittar av sig. Jag läser gärna hos dig varje dag.
    KRAMEN TILL DIG!!!

    SvaraRadera
  10. Tack alla ni för rara kommentarer, det gör mig så glad :)

    SvaraRadera
  11. Jeanette (Morty)onsdag, oktober 21, 2009

    Jättefint! Idag också måste jag säga. :) Du klär dig snyggt varje dag ju. Det är väl härligt när man bryr sig om även vad man själv tar på sig. Känner sig snygg piggar alltid upp en.

    Håller med de andra - gillar din blogg massor.

    Kram och ha en fortsatt bra dag/kväll.

    SvaraRadera
  12. Superfint! Visst kan man ha underkjolen så!
    Härligt med en långammare till! Jag ammar min ett och ett halvtåring än, och lär nog göra det länge till! ;)
    Du klär dig alltid superfint! Vilken åldersgrupp jobbar du med? Jag är också förskollärare men är så rädd om mina Mollysar att jag ogärna har de på mig (iaf de känsligare plaggen) på jobbet...

    SvaraRadera
  13. Jag tycker det är snyggt att visa kjolen så som du gör och jag kan tänka mig att ha det så utan tvekan!! Supersnyggt!!
    Vet du, jag har beställt en Lovely Knit i cherry efter att jag såg din kombo med koftan och strumporna i cherry. Tyckte det var skitsnyggt rent ut sagt så den kombon snor jag rakt av utan att skämmas. ;-)
    Kram Ina

    SvaraRadera
  14. Hihi, ni är för goá :)
    Jag jobbar i förskoleklass och på fritids, så sex-och sjuåringar..

    SvaraRadera
  15. Vännen...som sagt ovan..vilka hemska taskiga kommentarer måste man läsa när man blir irriterad på allt du skriver, om hur du vill ha det och hur ni har det!! vill din lilla amma jaa eran buisness liksom ingen annan eller amma det natruligaste i världen spelar ingen roll om man är 2 känns det ok så är det de..eller hur!!! jättefina kläder gina blusen gilla jag skarpt supersuperduper...allt är sååå snyggt O M och precis din stil syns du hittat dig själv och mår bra!! skit i de där anonyma ,löjligt som jag sagt förtu våga visa vem man är och stå för det man skriver,vet de att de sårar andra som du skrev få face...man kan vara känligt ta åt sig må dåligt läs istället det man gillar och ej blir irriterad på som tydligen de blir på dig din ammning samt kläder ....SUCK!! jag gillar dig och det du skriver hoppas du fortsätter så vi får vara med i ditt/erat liv!! kramiar till dig som ovan man blir lycklig och även se dessa fröjder till underbart snygga kläder me like massor!!!

    SvaraRadera
  16. Jag håller med ang klädseln, det ser superbra ut! Å så kan jag passa på att säga att du kan ha fått mig att vilja ha en brun Hoodly Knit istället för i chalk, du är så jättefin i din! Brunt är snyggt och rätt matchat är det outstanding. Sen tycker jag att anonyma kommentarer är att betrakta som ... noll = ingenting = oväsentligt = ointressant och ett mått på hur man som skribent i frågan bäst mår dåligt = = skit i dem. Right? *kram*

    SvaraRadera
  17. Tina och Jojo: Tack :)

    Tack alla Ni som ger mig så snälla kommentarer!!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails