Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Heaven!

Det är tisdag idag, det innebär öppning för mig den veckan jag inte har William och Tilde. Jag har inget emot att öppna för jag är ju rätt morgonpigg av mig.
Å andra sidan blir schemat MYCKET tightare en sådan morgon, vi brukar försöka hjälpa den andra med morgonrutinerna även när vi öppnar. P-O öppnar alltid på måndagar och det är alltid lite stressigt att komma igång efter helgen. Idag valde jag att ställa klockan på halv fem istället för fem som den alltid ringer annars.
Idag kom nämligen barnbidraget. Vi har ju en rätt avancerad ekonomi med olika konton för de olika barnen och idag var det en hel del överföringar utöver de vanliga som jag skulle fixa med. Vill ha tid för sånt direkt på morgonen!
Igår kväll somnade jag med barnen, var såå himla trött och efter att ha läst i Liza Marklund-bolen en stund när barnen var vakna så var jag inte sugen varken på att läsa, sitta vid datorn eller titta på tv. Tillät mig därför att somna (gjorde som du sade Bina :) ). Det var därför inga problem att kliva upp i ottan i morse!


Idag har jag:
Superpleated blouse i chalk,
Vitt baslinne från Gina
Jeansleggings från Vero Moda
Knee length socks i chalk
Jaquard sleevewarmers i almost black
Stövlar från Vagabond

Jobbar till två idag och skall sedan hämta småttingarna från förskolan, idag skall vi inviga de nya fina lila biogasbussarna. Mina barn älskar att åka buss och lilleman älskar alla typer av fordon. Tänkte att vi skull passa på nu när jag ändå har ett ärende till stan. Jag har lagt undan en liten sak till mig på Heaven, men mer om den får ni se i nästa inlägg (Helénas tafatta försök att göra en cliffhanger ;)).
Ha en bra höstdag!


7 kommentarer:

  1. Ja, ibland är det värt det- att ställa klockan tidigtochfå saker gjorda på morgonen.Här är Arwen sjuk,men skönt att ändå gå upp innan alla vaknar. Datatid, du vet;). Ha en bra dag!! Kram

    SvaraRadera
  2. Bra! Du måste ta hand om dig med det schemat!

    (säger hon som blev uppe toksent igår)

    Jättefin outfit och det låter som en mysig eftermiddag är på gång med barnen!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du kommer att få en bra dag! Ska bli spännande och se vad det är "du har lagt undan" ;-)
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Hoppas att du haft en bra dag och nu är jag nyfiken på vad du har att visa upp :-)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Du har verkligen super fina outfits varje dag & man får så mycket insperation av dig :) Men jag måste fråga tror du inte du kan ta bilderna på lite närmare håll? ibland är det lite svårt och se hur det passar ihopa ;) absolut ingen kritik. För din blogg är verligen toppen.

    SvaraRadera
  6. Hej!!!Jo Julia, jag skulle kunna lägga upp fler bilder, några närbilder..jag har ju på självutlösare för att slippa be P-O jämnt...Därav den tråkiga bakgrunden, men det är så bra höjd på byrån...

    SvaraRadera
  7. Halv fem är ju toktidigt....säger jag som höll på att försova mig imorse. Alla kom till skolan och dagis i tid men lilleman gick till sexårs gick med två kalla köttbullar i handen :-)
    Fin outfit.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails