Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Meandi - visning




Idag är det dags för me&i visning, det har varit jättesvårt att få ihop folk den här gången, undrar varför?
Vid kollektionssläpp hade jag över 20 gäster, idag är jag glad om det kommer fem! Överdriver inte om jag säger att jag dragit i nästan alla trådar, har nog bjudit minst 30 personer. Söndag är uppenbarligen inte en bra dag för klädvisning *hmmm*. Jag skulle bli själaglad om jag fick gå bort en stund en söndag, söndagar är ju så förjordat SEEEGA. Morgonen har väl varit som alla andra morgnar, jag har tagit rätt på tvätt och tvättar nu andra maskinen. Jag har plockat disk och leksaker. Barnen har fått frukost och är klädda. Idag är det verkligen tema Nova Star. Leon har på sig en ny college-tröja från NS och höstens nya jeans. Luca har sin nya tröja med motorcykeln (lilleman ÄLSKAR alla slags fordon) och NS jeans från i vintras. Li har favoritklänningen, en hood från NS med coola Katvigleggings till!
Jag har dagen till ära på mig min Light cotton embroidered och en Spoiler underdress, båda i blått. Har jeans från Gina Tricot till och så förstås mitt Humanity for all band, skulle verkligen vilja ha fler! Tydligen har de fått in en ny variant på Smultrongården, som är längre. När jag får nästa lön skall jag nog investera i ett sånt, absolut!
Från det ena till det andra, jag har fått väldigt långt hår. Just nu är jag i en fas då jag inte tappar så mycket hår, då kan jag ha det utsläppt. Hela sommaren tappade jag kopiösa mängder och för att undvika att ha hårstrån överallt i huset, på kläder, i maten *uäck* så fick jag ha det ständigt uppsatt. Nu passar jag på att släppa ut det ibland. Tror att det kan vara det längsta håret jag haft...i alla fall i närheten av gymnasietiden...Jag känner liksom att håret når mig på ställen på armar och rygg som jag inte tänkt på förut. Jag tycker att det är kvinnligt med långt hår och är glad att jag inte fastnat i "nu-har-jag-fått-barn-och måste-ha-page" -fällan (tro mig, jag HAR varit där också). Nu skall jag fortsätta dricka mitt kaffe och sedan bör jag väl småstäda lite....göra fint för de få gäster som kommer i alla fall :).
Ha en riktigt skön söndag!!!!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag kan inte med säkerhet säga vad som händer med det du har i sidomenyn, många har bytt för att kunna använda mina bakgrunder och jag har inte stött på någon som har förlorat något men läser också att det kan gå förlorat, därför är det nog säkrast att (om du byter) kopiera och spara dina gadgets ja även din nuvarande mall.
    Hur du gör är upp till dig.
    Sanny

    SvaraRadera
  2. Nej men Heeeej Helena!
    Jisses vad kul att se alla barnen o dig!!!
    Och gissa om det var kul att läsa att vi är ditt "andra hem". Du ska bara veta hur glada vi blir!!!
    Vilken attans fin blogg du har gjort. Dom bilderna där som visas är ju hur spejsigt som helst, kära nån skulle jag aldrig kunna... Jag ringde prick till Hanna, hade fått mail från Molly att vintern är på G till posten, gissa om vi blir som galna då... Nej minsann, nu ska jag göra ett nytt inlägg igen.
    Ha det super bra & slit inte ihjäl dig med alla tvättmaskiner!! Min tvätt hängdes ut o var helt torr & fin. Sen kom regnet & nu ligger det väl en bamsevittvätt på gräsmattan, dyngsur. Jag säger bara en sak: Ge en tvätterska till alla barnfamiljer, Tack!
    Kram Eva

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails