Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Aj aj aj

God morgon
Jag har haft en vidrig natt. Det började med att jag fick så gräsligt ont i kroppen igår kväll. William och jag tittade på filmen 2012 i min dator och man sitter ju inte såå bra på en vanlig stol. Det började värka i ryggen och innan filmen var klar hade jag superont överallt. Det tog en stund innan jag kunde somna, sedan vaknade jag halvtre med jordens huvudvärk. Så där så att det blixtrar i hela skallen. Hade säkerligen feber också för jag mådde skruttdåligt. Kom ur sängen efter många om och men, tog två Reliv och lade mig i barnens säng, efter tio minuter kom Luca. Har småsovit och snoozade några gånger eftersom träning inte var att tänka på. Jag är dessutom genomsnorig, suck! Har fortfarande ont, i huvud, nacke, axlar. Har tagit två Alvedon också. Det är bara att hoppas att jag "överlever" dagen.

Dagens fredagsoutfit:
Amerind dress i dark pink (storlek 0)
Chrysalis minigown i almost black (storlek 1)
Jacquard sleevewarmers i almost black
Strumpbyxor H&M
Knee length socks i grey
Swedish Hasbeens i bordeaux


9 kommentarer:

  1. Pigga på dig och jag hoppas att du stannat hemma och bäddat ner dig, jag tror du behöver det idag.

    Kram och ta hand om dig!!

    SvaraRadera
  2. Aj aj! Hoppas du snart känner dig bättre! Du måste vara rädd om dig,säger hon som inte lever ett dugg upp till det själv...
    Vacker som en prinsessa är du i alla fall!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. stanna hemma idag och krya på dig .....

    SvaraRadera
  4. usch vilken dålig start på helgen! Hoppas du snabbt mår bättre! (Reliv och alvedon/panodil är samma sak så tänk på att det ska gå 6 timmar emellan doserna, däremot kan man lägga till ipren/ibuprofen om man inte har några kontraindikationer för det) KRAM

    SvaraRadera
  5. Usch jag vaknade också med skallebank i natt:( Jävla osis att bli skruttig en fredag! Tur att det finns Panodil. Ha en bra dag och hoppas att det går över:) Kram

    SvaraRadera
  6. Nej men lilla gumman inte ska du jobba när du mår så dåligt!! Bums isäng med dig igen, du vet väl att man kan få massor an följdsjukdomar och bli ännu sämre om man anstränger sig då man har en infektion i kroppen.
    Måste säga att du ser oförskämt fräsch ut med tanke på att du är sjuk, lika vacker som vanligt så mig hade du lurat i ett nafs.
    Krya på dig!!
    Kram Ibna

    SvaraRadera
  7. Krya på dig och säger som en ovanstående de tabletter du stoppat i dig är samma skjut till ipren el liknande!!! Hoppads du klarar dig igenom dagen du ser iaf toppenfin ut och snart helg får du ta det lugt vila kroppen sysslorna KAN man ta en annan dag..jag ska själv jobba helg klagar inte på min kära sambo men tvättar gör han inte han har fullt upp med allt annat 3 barn mat bädda tex såå nästa vecka är tvättberget mount everest varning med det är det bekymmret!! Tycker ni bara ska ro omvarandra skippa det där sysslorna som vi alla har man hinner med dem lovar dig!!! Samla krafter och såå är du snart fit for fight igen känner dig kry och bra stark!!
    Nu får du inte ta detta som kritik utan ett tips,är bara sååå mån om dig vill inte du ska krascha både själsligt och kroppsligt du har en familj som behöver dig stöttepelaren och planeraren spindeln i nätet om man säger så!!

    TAKE CARE och hade bäst!!

    KRAMAR I MASSOR

    SvaraRadera
  8. Krya på dig, och vila upp dig i helgen! Sova och alvedon i kompination med Ipren brukar vara en bra lösning!

    SvaraRadera
  9. Hoppas du snart är pigg igen!
    Fin är du i dagens i alla fall.

    Krya på dig kramar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails