Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Efterlängtad helg!

God morgon :)

Visst gillar man fredagar, men oj vad den här varit efterlängtad! Såå intensiv vecka, både jobbmässigt och privat och dessutom inte med full ork. Idag har jag som väl är min "bästa" fredag. Det vill säga jag börjar halv åtta och slutar 12:45. Nice! Klockan två skall vi till vårdcentralen och lägga om bandage igen. Pojkarna får följa med. Det gick bra sist så det oroar jag mig inte för!

Igår hade vi en riktigt bra dag på jobbet, skönt att hinna med sånt som man ALLTID skjuter på framtiden! Hämtade de stora och veckohandlade, vilket också gick smidigt! In en vända på apoteket också (stammis nu!). Hem och in med nuggets och kroketter i ugnen till barnen. Packade upp, satte på en tvätt. Dukade av och dukade fram massor av pålägg, grönsaker, bröd. Kokade kaffe och gjorde läsk. Det var himla mysigt att få beök av Åsa! Jag tycker om att göra trevliga saker på vardagen, det förgyller livet en hel del, eller hur!

Gick upp tidigt i morse, barnbidraget kom så att det skulle fixas med överföringar och budget. Betalade en räkning. Gjorde pojkarna i ordning och tog sedan tvätt och upptäckte att jag missfärgat en av Li´s nya klänningar, tvättar den igen i varmare temperatur. Går inte missfärgningen ur blir det till att använda den som nattlinne, typiskt!

Gjorde Li i ordning och bäddade alla barnens sängar. Har precis gjort mig i ordning och ätit frukost. P-O öppnar idag (extra) vilket innebär att jag igen måste lämna alla fem och dessutom börja tidigare än det vanliga kvart i åtta....

Daens fredagsoutfit:
Alchemistry white (storlek 0)
Spoiler underdress i royal (storlek 1)
Jeansleggings från Gina Tricot
Träskoboots från Calou


Ha en härlig fredag!!!!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. Vill bara skicka över en fredagskram, så det gör jag här; stor fredagskram!

    SvaraRadera
  2. Den där tunikan är min absoluta favorit! (äger dock inga Molly-plagg). Den är sååå snygg och du bär upp den fint.

    Ha en härlig fredag!

    // Hanna

    SvaraRadera
  3. Hoppas det gick bra på vårdcentralen idag! Ha en bra helg!
    Kramar från next door

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails