Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Det kostar inget att drömma...

Hej där :)
Kikar in en snabbis. Om en stund kommer Jossan över på lite fika. Det är trevligt att hitta på något på vardagar tycker jag! P-O tränar ju för det mesta på tisdagar och torsdagar och då är jag ju solokvist med barnen.
Dagen idag började inget vidare. -10 grader, isen satt som berget på vindrutan, blev bländad av solen och körde för nära snövallen på min högra sida. Körde fast och kom inte loss. Fy 17.
Inte igen.
 Ringde P-O som kom hem och skulle hjälpa mig, sedan kom P-O´s ex och Lovisa och en granne, tillsammans puttade de medan jag rattade, gungade och gasade. *snällt*

Sedan grinade jag hela vägen in till stan.
Skall det vara så här?
Give me a break!
Jag är trött på att skrapar rutor flera gånger om dagen varje dag. Jag är trött på att slira i snön, ständigt oroa mig för att åka av vägen, för att fastna i snön.
När skall det bli vår?
Och varör gråter jag stup i kvarten?

Har tre i min bekantskapskrets som skall ha barn, är ju självklart superglad för deras skull och samtidigt gör det ont i mig. Skäms för de känslorna och tankarna. Önskar så att jag fick vara i deras kläder.

Kom in till stan precis i tid, lämnade William och Tilde, fick åka närmre utbildningen OCH betala parkering, men i det läget sket jag i det!

Kändes mycket bättre bara jag fick prata lite med min arbetskamrat, Tina. Föreläsningarna var riktigt bra! Maten var okej, fikat var gott!
 Det blev lite omkastade planer, Wilma följde med oss hem och William hade redan följt med Karl. Åkte hem och dammsög, satte på en tvätt och slängde in pizzor i ugnen, matlåda till småbarnen. P-O dukade.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drömmer mig bort och funderar på lite saker som gärna skulle få flytta in i min garderob...

Speciellt denna raring, men 1300 känns saftigt för ett linne....
Kanske när de andra önskningarna har fått flytta in...

Sååå läcker rygg tycker jag!
Den här blusen är urläcker, känns dock lite vintrig...men på rea skulle jag definitivt slå till!

Imorgon är det inlämning av bil som gäller och sedan hyrbil, smidigt!
*kram*

6 kommentarer:

  1. Pointelle linnet du viser i lilac er superfint. Jeg bruker mitt mye. Det er mye finere i virkeligheten enn på produktbilde, syns jeg. Vel verdt pengene :)
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  2. Lilla gumman, oj vad jag känner igen mig i dina bil eskapader med ilska och gråt och frustration.
    Jag tycker du är super duktig som roddar allt, jag har ju två tonåringar som i stort sett sköter sig själva..sen har ju tonåringar annat för sig som kan ge grå hår. Så i kväll är det bara Josefine 5 år, jag och bebin i magen som inte kan tidtabellen..mannen jobbar sent....Ha så mysigt med din väninna. Och det vänder snart...både med humör/hormoner och väder.
    Styrkekramar från Nina. Linnena du visar är ursöta, det lila vill jag ha...går väl finfint att bara dra upp när man ska amma :-)

    SvaraRadera
  3. Secretslinnet kan man nog inte få för många utav, känns som bästa basplagget... precis som pointellesen var.

    Ha det så bra :)

    SvaraRadera
  4. Ja livet är inte alltid lätt usch och fy känner igen mig så väl men ibland är det skönt släppa ut dem där salta trårarna och ventilgera!!

    Blusen är jag sååå sugen på supersnygg me like!!
    Sköt om dig och må bäst

    Kramar om dig

    SvaraRadera
  5. Översta linnet är så fint! Någon som vet hur det är i storleken? Är det stummt eller töjbart?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails