Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

En lättnadens suck

Hej där :)
Vågar inte hoppa över bäcken än, men det verkar som att jag definitivt är på bättringsvägen nu. Jag mådde verkligen jättedåligt igen igår, fram till tre ungefär. Då vände det och jag orkade masa mig ur sängen, plocka lite, sätta på en tvätt och en disk. Vilade medan mamma och Kent var här men ändå...det kändes som att jag i alla fall inte skulle dö av exploderat huvud.
Helena kom över med en bukett tulpaner, hon tyckte jag behövde dem efter påhoppen i bloggen *tack*. Christer hjälpte P-O att bära ut gamla tvättmaskinen. Nu har vi ett härligt skrotupplag på tomten. I eftermiddag skall pappa hjälpa P-O, de skall köra iväg det till tippen + gamla duschkabinen.

Vi tog det bara lugnt på kvällen, jag somnade tidigt. Hur kan man sova så mycket? Sova i omgångar på dagarna och ändå somna vid åtta om kvällarna, knepigt.

Vaknade i morse och hade ont i ryggen igen, tror det är för att jag sover så illa med Luca tätt inpå mig hela tiden. Li har varit ledsen, både i natt och nu på morgonen. Har försökt få ur henne vad det är, ont? Hon säger nej till allt och sedan plötsligt bryter hon ihop "jag vill inte ha spruta". Doktor är förknippat med spruta för henne (influensavaccinet). Jag har föklarat flera gånger att doktorn skall bara ta av bandaget och sätta på ett nytt rent (utan ketchup :D). Sedan har jag lovat henne att hon skall få lördagsgodis fastän det bara är torsdag.

Tog en dusch och kände att jag orkade klä mig och sminka mig och ta rätt på tvätt. Det är rekord! Jag har varit uppe en timme utan att lägga mig ner, det känns oerhört befriande att inte vara slav under matthet. Slog på datorn och P-O och jag läste alla kommentarer. Åh, nio stycken (gissa om jag fick klump i magen) och alla vara bara snälla och i all välmening!

Min blogg är ju inte en blogg där man måste "ta ställning" utan man kan fråga om vad som helst som rör mig eller mina kläder. Jag menar inte att man skall ge komplimanger i kommentarsfältet utan det kan likaväl vara en reflektion eller "det är likadant för mig". Det enda jag inte vill ha där är människor vars enda avsikt är att såra mig och göra mig illa. Kanske har de människorna flyttat vidare till en annan blogg nu. De sista riktigt elaka kommentarerna kändes ju onekligen inte riktigt "normala", bara massor av hat. Eller viljan att få uppmärksamhet. Det är väl inte roligt längre antar jag, dels att inte kunna dölja sig bakom en anonymitet och dels att inte få bli publicerad.

Tack alla ni som stöttat mig i allt det här och tack för att ni skriver det jag själv känner. Det är skönt att få bekräftelse och medhåll att det gått över styr!!!

Idag tog jag på mig det som kändes mest bekvämt:
Fonda dress i dark pink (storlek 0)
Svart brottarlinne från JC
Svarta leggings från Gina Tricot
Knee length socks i pink


Nu skall jag lägga mig ner och vila lite, hämta mer kraft till besöket på vårdcentralen sedan...
*kram*

9 kommentarer:

  1. Hei,
    jeg ønsker deg en fin dag! Håper besøket hos legen med datteren din går fint, og at hun sitter på fanget ditt når det er overstått med en stor pose godteri og koser seg med frisk mamma :)
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  2. Skönt att du är på bättringsvägen=) Vilken genomkörare=((( Du vet vad jag tycker om kommentarerna, helt ofattbart. Sanna Lundell hade samma problem. Var som att dom som skrev hellre pratade m varandra. Bara massa illa om henne. Ditt läge känns lika. Hon tog helt bort kommentarsfältet, blev så ledsen när hon läste det. Hoppas din påhoppare kan hitta en annan väg för sin frustration så du får kraft i ditt skrivande. Vi fortsätter att vara positiva och försöker sprida glädje omkring oss - jag tror vi alla som gör det vinner till slut!
    Kramar till dig och jag ska påminna dig den soliga sommardagen, haha!
    Eva

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att du är på bättringsvägen!
    Som du vet sedan tidigare så är jag inget Molly fan men jag gillar din blogg jättemycket. För mig får du handla hur mycket du vill och träna hur mycket du vill. Jag gillar dig och din blogg endå!
    Men idag måste jag endå kommentera din klädsel. Superhärligt ser det ut! Mjukt och skönt för en perfekt hemmadag. Dessa kläder och kombination skulle jag mer än gärna sätta på mig :o)

    Hoppas att Li snart är bra i sin arm igen, hoppas det går bra hos Dr idag. Själv har jag vabbat hela veckan med Novali som är tokförkyld och var på väg att bli uttorkad i början av veckan.
    Ha en bra dag! /Anna

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Skönt att du mår bättre! Hoppas det går bra hos doktorn med snuttan!
    Kram Grannen

    SvaraRadera
  5. Jippi - jag har lärt mig att skriva kommentarer!! Nu ska jag bara bli godkänd av dig först:)

    SvaraRadera
  6. Tjejer: Tack :)
    Helena: ÄNTLIGEN ;) :D
    Anna: Ja, de är jättesköna!!!!
    Eva: Ja, HUR mycket skit som helst orkar man INTE ta!
    Inrid: Där är vi nu (innan doktotn, oj :o).

    *kram*

    SvaraRadera
  7. Söt som en karamell är du i Fondan! Den vackra färgen måste kännas uppiggande :)
    Skönt att höra att det går åt rätt håll och att orken börjar komma tillbaka.
    Se nu till att ta det lugnt och att bli riktigt frisk innan du börjar tänka på träning igen. Hjärtmuskelinflammation är inte att leka med...
    Kramar, Nina

    SvaraRadera
  8. Så fin du är i din rosa Fonda, färgen passar dig verkligen /Malin

    SvaraRadera
  9. Hoppas du mår bättre och att Lis arm läker fort! Kram! Saknar dina tidiga morgonbloggar märker jag. :)

    Karin S

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails