Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Vad är det med Luca?

Morsning :)
Jag hoppas att Du har överseende med att blogginläggen inte är lika frekventa som vanligt?Jag är helt enkelt så slut när jag kommer hem att jag bara gör det jag absolut måste och sedan stupar jag i säng, orkar på sin höjd se lite på tv. Det känns som att min förkylning har "börjat" om men nu rotat sig i näsan i form av konstant täppa och dessutom halsont. Jag är inte så där fruktansvärt matt i kroppen så det fungerar att jobba. Men nätterna när jag ligger ner är INTE roliga. Summa summarum: dålig sömn+ hektiskt arbete+ alla hämtningar/lämningar+markservice+skytteltrafik till V.C = helt slut Heléna.

Tar gårdagen först...Det gick jättebra för Li att byta bandaget, pojkarna satt på varsin stol och tittade, Luca var lite orolig men störde inte alltför mycket. Li´s arm börjar bli "fin" nu, hon har fläckar där det läkt jättebra, skinnet har börjat torka på fingrarna  och det luktar inte om såren längre. Vi skall tillbaka imorgon igen.
Hann precis till samlingen. Jobbade på och hade tre utevecklingssamtal, möte, en stunds utevistelse och sedan en hel del roddande för att få eftermiddagen att gå ihop. Vi fick en vikarie men andra parametrar gjorde att det körde ihop sig rejält.

När jag åkte från jobbet var jag jättetrött. Hämtade de stora. Bad William hoppa in på pizzerian och köpa pizzasallad. Hämatde de små och det kändes som en evighetshämtning. Vi hade fryspizza hemma och det var precis vad jag mäktade med att servera oss. P-O hade dukat och jag startade en maskin när jag kom hem, fixade med maten. Somnade till när jag skulle söva Luca och mådde tjyvens när jag vaknade. Bara masa sig ur sängen, plocka ur diskmaskinen och hänga tvätt, lägga fram kläder till barnen, förbereda dagens handling och sedan såg jag på tv en kortis innan jag däckade, FÖRE William och Tilde.
Nej, jag måste verkligen bli frisk snart så att jag får mitt liv tillbaka!

Morgonen har varit ganska lugn, Luca vaknade samtidigt som mig, vi låg kvar en stund men mitt huvud bultade så det var inte specieltt angenämnt. Satte på en film till honom och gav honom hans Lactulos (han har problem med magen och nu börjar vi bli riktigt oroliga, P-O skall ringa BVC idag så att vi kan få en tid. Jag har sökt massor på nätet och vad jag förstår så är det sällan riktigt allvarligt när det gäller små barn, men blod i avföringen ÄR oroväckande!). Framförallt lider han fruktansvärt när det är dags för honom att göra nummer två.
Mammas lilla  hjärta

Gick upp och proppade i mig massor av tabletter (och jag som egentligen är "mot" allt sånt, men jag måste för att överhuvudtaget hålla ihop om dagarna). Gjorde mig i ordning och tog rätt på tvätt, på med ny maskin. Gick ut med massor av sopor och återvinning till bilen. Tog med svcanningpåsarna och gjorde ordning i kofferten. In igen och gjorde frukost till småttingarna, klädde Luca och lagom då kom de stora upp utan att jag behövde väcka dem, ovanligt!

Idag har vi studiedag på jobbet, det skall bli intressant. Dels skall jag och en kollega återge det vi lärde oss på föreläsningen för ett par veckor sedan, sedan blir det revidering av material, diskussioner inför hösten och så utbildning. Fullspäckad dag med andra ord!

Ikväll kommer Åsa, hon är världens raraste och det skall bli mysigt att träffa henne! Innan dess skall det hämtas barn och handlas, barnen skall få lite mat i magen och jag tänkte bjuda på kaffe och mackor! Barnens förskola är stängd idag och P-O är så pass pigg att han fixar att ha dem hemma hos sig, skönt!

Dagens outfit:
Voile s/s blouse chalk (storlek 0)
Blues denim skirt (storlek 0)
Strumpbyxor från Twilfit
Knee length socks i chalk
Swedish Hasbeens i bordeaux


Idag blir det premiär för kappan till jobbet! Det är plusgrader och jag skall inte vara rastvärd med barnen, då fungerar den bra!

Lotta lotta long jacket i powder (storlek 1)

Fodret är helt underbart tycker jag!
Ha en bra dag och ta hand om dig och dina nära!!!
Helénakramar

7 kommentarer:

  1. Usch inget vidare att gå och känna sig halvkrasslig!Hoppas det snart blir bättre...och efter sådana dagar hade jag oxå stupat i säng....

    Inget kul med Lucas mage...gr så ont i en att se sina barn ha ont :(

    Fin outfit!! Jag bara älskar min Blues Skirt....Lotta Lotta är jättefin...vill ha! Men blev en Love tha back Coat ist.....

    KRAMAR MiA

    SvaraRadera
  2. Du är superfin i din nya kappa /Malin

    SvaraRadera
  3. Du ble kjempefin i dag, Helena! Det er du jo omtrent alltid :) Den blusen ble nydelig til skjørtet. På meg ser den ut som et telt, men til deg var den pen.
    Ønsker deg en herlig dag uten stress og med mye tid sammen med de du er glad i (og litt tid til deg selv),
    hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  4. Du har haft en rejäl influensa och det tar ofta flera veckor innan man är tillbaka efter en sådan pärs. Dessutom har du mycket att stå i och då tar det alla energi du har. Verkar som att en ny liten förkylning gjort entré också vilket också påverkar ditt allmäntillstånd. Känner igen mig har snorat till och från och mer eller mindre i flera veckor. Imorse vaknade jag med värsta karusellyrseln, har haft virus på balansnerven för några år sedan och efter det kommer det skov med liknande symtom så nu går jag här hemma och är småyr, den värsta yrseln kommer då jag ligger ner och vrider huvudet till höger... Helskumt och obehagligt!!
    Nu till något annat, du är supersnygg idag!! Verkligen jättesnygg kombo, det ser så vårigt och fräscht ut!!
    Önskar dig en härlig dag och att du snart har nya krafter!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  5. Du var jättefin idag! Vad bra kjolen och kappan passade ihop. Kram! Karin S

    SvaraRadera
  6. Hej Helena!
    Jag skriver från Finland, så ursäkta om min svenska är lite konstigt:)
    Har läst din blogg nästan från början och vill tacka dig för dina fina outfitbilder! Det har varit jätte nyttigt att du meddelar storleken för varje plagg. Jag får sällan chansen att prova nånting IRL eftersom det finns inga Odd Molly- butiker här nära:( alltså jag har varit tvungen att beställa via nätet och bara hoppas att storleken är rätt.. Du har hjälpt mig mycket med det, tack tack tack!!!
    Nu vill jag tipsa om kettle coat i Rouge med otroligt bra pris, 219eur alltså c.2200kr hos Farfetch.com. De har även fri frakt just nu! Och det fanns bara storlek 0 kvar, tror att jag beställde just den sista ettan:) Så skynda om du är intresserad!!
    God natt!

    SvaraRadera
  7. Tjere: Tack :)

    Salli: Tack för tips!!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails