Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Då kör vi!

Hej :)
Här börjar vi veckan i ett rasande tempo! Det är knappt så att jag förstår HUR vi skall få till dagen...Jag har egentligen friskvård men jag får hoppa över den för att läsa i kapp mig på läxan vi har till APT:n i kväll. Sedan har ju tre tusen mail att gå igenom, typ. Utvecklingssamtalen drog igång förra veckan och då låg jag som bekant nerbäddad vilket i sin tur innebär att jag kommer ha häcken full i ett par veckors tid. Det kan vara så att jag har ett nu på morgonen direkt när jag börjar *måste kolla upp det*.

Klockan elva skall jag hämta Li från förskolan, åka iväg till Vivalla Vårdcentral, byta bandaget på Li´s arm, tillbaka till förskolan och lämna henne (som tur är sparar de mat till henne!). Till jobbet igen och så är det ledningsgrupp. P-O (som för övrigt är på gång att bli dålig han med) skall hämta Leon på förskolan, åka iväg till sjukhuset med honom för årskontroll av astman. Möta upp Lovisa på banken (hon åker till Frankrike på onsdag och hennes VISA-kort skall fixas). Sedan skall han hämta William och Tilde från fritids. Sist skall Li och Luca hämtas från förskolan (och ja, vi har fått "dispens").
Jag skall gå på APT och slutar sex. Vilken härlig första dag efter en veckas sjukdom, eller vad säger ni? ;)

Igår hade vi det jättemysigt hos Anna och Roger, fick hemmagjord pizza och vin (på en söndag, nice!). P-O körde så jag kunde ta mig ett glas. Vi hade trevligt och barnen hade verkligen jätteroligt! Annars gjorde vi väl inte så mycket på dagen. Jag sov en stund. Skjutsade William till kalas och handlade lite snabbt i anslutning. P-O och Thomas kikade lite på konstruktionen till toaletten, vi skall ju ha den i ett hörn "på diagonalen" och då måste Thomas konstruera något....P-O röjde rätt mycket snö på baksidan och tvillingarna och Luca var med honom i omgångar. Jag spelade spel med William och tittade på film med Tilde, skönt att ge de stora lite egentid!

Dagens outfit:
Emb bikette denim jacket (storlek 0)
Antidote frill tank i rose (storlek 0)
Jeansleggings från Gina Tricot
Stövlar från InWear
Ha en bra dag!!!!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. DU är lika fin som alltid! Hoppas du får en bra start på veckan.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Fy vilken rivstart! Men det är ju problemet i denna typ av yrke när man varit sjuk. En anledning till att lärare har så låg sjukfrånvaro är helt klart den höga sjuknärvaron! Man mår ju nästan sämre av att stanna hemma för att arbetet växer på hög och det blir så himla rörigt när man kommer tillbaka! Och att vara sjuk när det är utvecklingssamtal är ingen höjdare! Jag lider med dig!
    Hoppas det ser fint ut under bandaget och att du "överlever" dagen.
    Jag är grymt avis på din fina jeansjacka. Vill ha, vill ha, vill ha.... men just nu är det inköpsstopp pga en vårkappa som helt otippat hittade hem till mig häromveckan!
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails