Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Glamour...?

Tvättmorsan behöver lite glamour i sitt liv just nu. Kikar på bilder från den fantastiska Mollyträffen. Hade också velat vara där...men jag hade nog fått fruktansvärda mindervärdeskomplex. Alla dessa fantastiskt vackra kvinnor med fantastiska kläder. Till shoppingrundan hade jag säkert kunna bära något "passande", men VAD skulle jag klätt mig i på kvällen? Jag har väldigt "dåligt" med urtjusiga klänningar helt enkelt. Det är liksom inte vad jag satsat på, men NÅGON gång skall jag också köpa mig en riktigt vacker (dyr?) skapelse *drömmer*.

Jag behöver lite flärd i mitt liv nu, efter fjärde diskmaskinen och tredje maskinen tvätt, lunch, fika-och middagslagning, städning och röjning känner jag mig väldigt oglamourös...
Piggar upp mig med bilder på vackra klänningar helt enkelt!
P-O och jag satt framför skärmen, undrade vad han tycker är fint egentligen. Vi har liite olika smak. Han föll för ett par blusar, några klänningar men INTE de jag skulle välja till att börja med...


Eftermiddagen har varit ganska hektisk. Fram med lunch, baka paj, bort med lunch. Plocka, fixa, duka. Jessica med fina familjen kom! Det är roligt för Arnaud och P-O går så bra ihop och barnen leker jättebra! De stannade i tre timmar och sedan var det dags för mat- IGEN!!!
Rotfruktsgratäng eller pasta, sallad med fetaost och avocado (bland annat), köttbullar.
Barnen åt bra!

Har lagt fram alla kläder för morgondagen. Gjort rent dammsugarbehållaren (om jag får säga det själv, totalt värdelöst att ha en utan dammsugarpåsar!). Dammsugit...tvätt, disk...
Som sagt, var är glamouren?
Väntar på att få se mer bilder från träffen..då skall jag drömma igen, att jag vore en av dem som står där i högen av fantastiska Mollytjejer :)

Kvällskramar!
Heléna

3 kommentarer:

  1. Håller med! Var är glamoren i ett hus fullt med busiga barn? Men vad är väl en bal på slottet?
    Fast jag är väldigt lycklig som har fyra underbara ungar med allt som kommer med på köpet, leriga stövlar, grälsjuka tonåringar och trotsiga 5 åringar... Fast nästa gång... då hoppas jag på en plats!
    Kram du vackra Helena!

    SvaraRadera
  2. Var kan man se dessa bilder? Är nyfiken på Mollyträffen!

    /Marie

    SvaraRadera
  3. Marie: Antingen betar du igenom min blogglista här till höger, eller sök på malenami blogg, hon har mycket bilder, lycka till!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails