Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Grattis, ni vann!


Jag vet inte ens var jag skall börja, jag finner inte ord. Jag har fått mig en rejäl käftsmäll, min tro på att människor vill väl, den är kraftigt naggad i kanten (och jag VILL verkligen inte vara en människa som tror ont om människor, vill inte vill inte vill inte).
Jag respekterar verkligen att människor INTE tycker om min blogg. Men för mig är det helt ofattbart att man ändå fortsätter att läsa, är det enbart för att kunna trycka till mig? Vad har jag gjort just dig? Har jag sagt något elakt till dig? Har jag sagt att du är en dålig mamma? En dålig vän? En slö kollega? Har jag sagt att du är ful, dum, provocerande, osmaklig? Vad har jag gjort dig som gör att du tycker att jag förtjänar detta?

Några menar att jag får "ta det" för att jag skriver blogg. Jaha, så när man bloggar då är man per automatik förtjänt av vuxenmobbing? Är det så? Flera vänner har hört av sig och tycker att det är mobbing jag blir utsatt för. Jag vet inte, men ont gör det, alldeles för ont.

Från och med nu granskar jag alla kommentarer som skrivs. Jag förstår att jag fortfarande kommer att få mycket elakt skrivet till mig, men det blir i alla fall ingen debatt eller fokus på de där trista orden. Jag skall bara försöka radera dem ur mitt medvetande så snabbt som möjligt.

Tack alla ni som omnämns som "ja-sägare". Ni är underbara och vore det inte för er hade jag slutat blogga för länge sedan. Ni föryller min dag!!!!!

Usch, jag mår sämre igen, huvudvärken är tillbaka med besked :(. Mamma hjälper mig idag, hämtar småpojkarna på förskolan, tanken på att klä mig och ta med Li til bilen påminner om en Mount Everest-expedition, oöverstiglig! Li, hon är så duktig här, ligger bredvid mig och klappar på mig ibland, ser någon film, leker...jag orkade med nöd och näppe laga lunch till henne. Men jag tror hon tycker det är lite mysigt, vi är ju aldrig själva annars, hon och jag. Snart blir det fart, när brorsorna kommer hem igen...

*kram*


22 kommentarer:

  1. Forstår ditt val, men undrar om du inte skall välja att inte anonyma får kommentera istället. Eller båda två.. På det sättet så får de i alla fall stå för sina åsikter och det blir då lika förutsättningar om du förstår vad jag menar. Tycker det är suuuuupertråkigt att vuxna människor beter sig på detta sättet. Som du säger är det inget annat än vuxenmobbing och det är ju för fasiken värre nivå än på 5 åringarna! De slutar i alla fall när någon blir ledsen!

    SvaraRadera
  2. Nej Helena! Du vann! Det är din blogg, din person och dina val! Jag säger som grynet "ta ingen skit"! Omge dig med positiv energi, människor som ger dig kraft och fritidsintresse som gör att du blir glad och lugn i själen! Alla negativa kommentarer är säkert skrivna med "välvilja". Folk tror att du ska bli lyckligare för att dom påpekar att du är olycklig! Men jag säger som min far "när man pekar på någon annan vänder fyra fingrar tillbaka på en själv". Den enda man kan påverka är sig själv och det har många som kommenterat missat!

    Tänk om alla istället la energi på att hjälpa folk som skriker efter hjälp och aldrig får en chans, hemlösa, barn som far illa, ensamma pensionärer osv. De vill och behöver allt engagemang som går att uppbringa! Varför hjälper ingen dom istället för att "hjälpa" dig???

    Stora kramar!

    SvaraRadera
  3. Dr Molly:Tack!!!!!

    Tänk, det fungerar det här med kommentarsgranskning, varje dag lär man sig något nytt :)

    SvaraRadera
  4. Sanni Bus: Ja, jag har valt det också, till en början....just nu känner jag mig under isen och fixar inte mera dumheter...sedan får vi se...Tack för omtanken!

    SvaraRadera
  5. Hej Helena!
    Hoppas du mår bättre snart! Saknar att läsa din blogg och se de fina outfit-bilderna.
    Hoppas du slipper alla dumma kommentarer nu. Förstår inte varför de läser din blogg om de ändå bara ska klanka ner på dig. Stå på dig. Här är det du som bestämmer.

    Kram! Krya på dig från en annan sjuklling :)
    Sandra

    SvaraRadera
  6. Skickar en kram och hoppas att det lugnar ner sig nu. Hur går det med Li´s arm? och krya på dig!

    Kramar
    Ulrica

    SvaraRadera
  7. Jag har inte riktigt hängt med i kommenterandet på din blogg men vill säga att jag förstår att det är jobbigt m kommentarer som är alltför påflugna eller tom rent av elaka.

    Jag hoppas att granskningen sållar bort en del av dem direkt så att du ens slipper läsa dem. Tänk att det är så lätt för vissa att säga vad som helst så länge man anonymitetsmanteln på sig.

    Din blogg har en egen ton, en egen touch och det är dess styrka. Fortsätt så!

    Kramar
    Erika

    SvaraRadera
  8. Tycker du gjort helt rätt...i a f för ett tag! Det är INGEN som ska bestämma vad du ska eller inte ska skriva...Din blogg = ditt val....Ingen som tvingar nån att läsa....
    Blev så ledsen å dina vägnar av allt som skrevs..Hur kan vuxna människor bete sig så!!

    Hoppas du snart är pigg igen och att lilla Lis arm snart är bra....

    Kramar MiA

    SvaraRadera
  9. Hoppas du mår bättre nu. Jag har själv åkt på en dunderförkylning och varit riktigt risig i flera veckor! Fy vad det tär på krafterna och tyvärr sitter ju tröttheten kvar även efter att man blivit frisk. P g a sjukdom och stressig jobbsituation har det blivit lite si och så både med bloggläsande och kommenterande för min del ett tag nu. Men här har det ju inte varit stillastående ser jag... Tycker att du gör helt rätt efter att ha läst den "explosion" som utbröt i gårdagens kommentarsfält. Hoppas att det hjälper, en del av kommentarerna var ju verkligen helt gränslösa!
    Hoppas det är bättre med brännskadan. Usch det är så hemskt när man vet hur ont det gör att bränna sig bara lite grann. Min lilla tjej drog hett vatten över sig när hon var liten och det såg riktigt illa ut. Men det läkte så fint och bara om man tittar riktigt noga kan man se små spår av det. Men den paniken man kände då vill man inte att någon ska behöva utstå!!!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Helena - Usch. Har inget vettigt att säga som kan förklara, försvara deras beteende.. Men vill att du skall veta att jag tänker och hejjar på dig. //Susanne

    SvaraRadera
  11. Oj här har det hänt grejer =(

    Hoppas lillan mår bättre idag och att du kryar på dig!

    *KRAM*

    SvaraRadera
  12. Bra gjort. Sett grenser! Steng ute det som bare trekker deg ned.
    Stor klem,
    ingrid

    PS: unnskyld min anonymitet - jeg har ikke blogg. Bare si fra hvis du vil ha min mailadresse, jeg vil nemllig ikke være blant disse anonyme som syns de kan skrive hva som helst!

    SvaraRadera
  13. Du gör helt rätt som lägger in kommentarsgranskning och sållar bort anonyma. Din blogg är ditt uttryckssätt som du väljer att dela med andra. Det är modigt och rakryggat att våga dela med sig av sitt liv på alla plan så som du gör. Jag delar ditt Odd Molly-intresse som du redan vet (de grå strumporna, om du minns?). Fortsätt som du gör och försök stänga av energislukare. Det finns så många andra som förhoppningsvis tillför positiv energi istället.
    Stor kram, och krya på dig!

    SvaraRadera
  14. Verkligen trist att läsa detta. Det värsta är att jag inte är förvånad alls över människors dumhet. Vuxenmobbning är många gånger värre än barnmobbning. Försök tänka att det är oftast den som mobbar som mår dåligt och behöver hjälp!

    Stå på dig, ju starkare du är desto mer panik får mobbarna...och till slut vinner du! Bra med att granska kommentarerna, elaka och provocerande kommentarer hör inte hemma i en mysig bloggvärld.

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  15. Jag älskar din blogg, jag läser varje dag (allt!!) och förundras över mycket du hinner och orkar.

    Egentligen vill jag bara säga att jag tycker det är sorgligt att du är tvungen att begränsa kommentarerna, men folk har ju tydligen inte normal hyfs och ton.

    Hoppas att du snart blir bättre och att du känner att du vill fortsätta med bloggandet. Jag tänker iallafall fortsätta läsa.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  16. Hej! Har läst i din blogg flera gånger idag och förundrats över hur elaka en del kan vara!! Det handlar verkligen om vuxenmobbing som jag ser det och inget du ska behöva acceptera! Jag har suttit som ett stort frågetecken flera gånger idag och förstår inte alls denna negativitet en del omger sig med. Gillar de inte din stil eller hur du skriver så fattar jag inte varför de fortsätter läsa, verkar vara som de livnär sig på det som blodiglar... Hoppas du slipper sånt nu! Förstår mycket väl att du inför kommentarsgranskning även om jag tycker det är fel att det är du som ska "ge upp", när det är dem som gör fel. De som vågar stå för vilka de är och som framför konstruktiv kritik, som jag såg att en del gjorde kan jag ha respekt för men absolut inte dem som bara skriver för att vara så ekala som möjligt och sen är anonyma!! Hoppas både du och lilla skruttan får må bättre snart. Stor kram från en trogen läsare

    SvaraRadera
  17. Tycker du gör helt rätt i detta och har påpekat det förut varför ska du bli utsatt för detta hela tiden som du skriver fattar inte!! och varför läste man om man blir så piss off på allt du gör mår handlar fattar inte!! Du gör helt rätt att granaskar alla för du är inte värd denna mobbning sagt det förut och säger det igen!!! Säger som de ovan du tog ett steg i rätt riktnin och stänger ute alla dessa tjuriga sursippor därute!!!
    Tråkigt att du mår sämre men kanske är kulmen och vändningen mot frisk!! Lilla gumman duktiga de är man blir så förundrad vad de klarar av starka de är våra små fina barn!!
    Du ska gå med rak rygg och skaka av dig allt detta för du har en fanclub som vill läsa älskar din framfart dina måsten och behov så tråkigt när det inte finns något nytt inlägg i bloggen!!
    Nu kör du på med nya tag när du känner dig starkare vi finns här för dig!!

    Kramisar tina

    SvaraRadera
  18. DrMolly har redan sagt allt! Hennes inlägg är klockrent! Jag instämmer i det till 100 procent!
    "Låt inte de jävlarna ta dig", som Lundell uttryck det. Massa kram!

    SvaraRadera
  19. Jag brukar läsa din blogg (dock ej kommentarerna...) men inte ge mig till känna genom att själv skriva. Nu kände jag mig tvungen när jag läser om hur illa du blivit behandlad. Jag gillar att läsa andras bloggar och få en inblick i deras liv. Skulle aldrig komma på tanken att lägga mig i och kommentera negativt hur en främmande människa lever sitt liv. Jag hoppas att du orkar strunta i dem som skriver elakheter, jag läser gärna här om både stort och smått och kollar in dina fina outfits! :) KRAM!!! (Pyttisens mamma)

    SvaraRadera
  20. Bra att du äntligen har sagt ifrån. Jag började läsa din blogg för att du är så inspirerande med alla dina mollykläder. Det var försten du som fick mig att beställa hasebeens bootsen från Fitts & Co. Helt underbara, så tusen tack för din blogg. Däremot har jag reagerat på alla anonyma elaka kommentarer som du fått på sistone. Du gör helt rätt som välja att granska innan publicering. Ta hand om dig och förtsätt vara den du är! Vi är många som gillar din bloggstil. Kramar!

    SvaraRadera
  21. Det var på tiden! Du har verkligen tagit mycket skit här och gjort det med huvudet högt! Nu får du nöja dig med att publicera kommentarer från oss ja-sägare;) Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails