Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Måste måste måste!

Hej där :)

Det blev ändrade planer. I veckan sprack två av P-O´s jeans när han böjde sig för att ta på sig skorna. Det har enligt honom aldrig hänt förut och så händer det två gånger samma dag.

Förra helgen ville jag att han skulle köpa jeans (jeans/byx-människa som jag är), men han tyckte att han hade "så många". När jag idag skulle leta fram något snyggt till honom att ha på sig....
 (jag är lite kräsen och jag får jämt se honom i "jobbanpassade kläder", därför vill jag gärna att han sätter på sig något snyggt när det är helg, det han hade valt själv var inte mitt önskemål om man säger så...)
...... upptäckte jag att han bara har ett par snygga ljusa jeans och de är lite för tighta runt magen. Frågade om vi inte skulle fara ut till Marieberg ändå, köpa lite nya byxor. Barnen ville gärna följa med och William som bett om att få gå på stan blev nöjd!

Åkte ut och handlade först två par snygga jeans och en t-shirt till P-O.


William tog med sig Leon, gick runt i typiska "pojkaffärer". Luca var rätt busig inne på Esprit-butiken. Tilde tog med sig Li till Gina Tricot. Så efter många provningar av modeller och storlekar var det dessa som fick följa med hem.

Mötte upp grabbarna, William hade handlat Pokémonkort och en liten Kubricks kub. Tilde och jag smet in på Gina och Tilde köpte sig två brottarlinnen och en top.

Vi gick in på Coop och köpte ost och kex till kvällen, vi har bjudit över grannarna på vin i kväll!
Sedan åkte vi till Max. Det var sista gången på länge kan jag säga. Ett totalt urflippat besök som FORTFARANDE färgar oss här hemma, suck. Hoppas vi orkar vända tillbaka det...

Kom hem till stress....jag är så jäkla dålig på att låta saker "vara". Måste hänga upp alla ytterkläder, plocka ur disk, hänga tvätt, sätta på ny maskin, packa upp mat och saker. Måste slå in nya Tradera-paket på en gång.
Måste måste måste.


Hönapöna ville att jag skulle ta kort på henne (hon har väl sett mor sin ;))

Nu skall jag röja, IGEN! Tjugo minuter vid datorn och hemmet förfaller..

Kramis

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Det är så fantastiskt härligt att läsa din blogg,jag blir så glad. Sen är det så otroligt inspirerande o se dina molly outfits.
    Ha en bra kväll!
    Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  2. Synd att vi inte såg hade varit jättekul!!! Hittade jättefina kläder till min tilltänka på MQ men men han måste vara med och prova sen var jag själv på Indiska jag som ALDIRG handla där hittade massor jättekul faktiskt!!!
    Ha en mysig kväll och jag förstår totalurflippad handling kan totatl knäcka en därför får inte alla våra följa med nu..kör vi en och en men så ibland blir det alla och jaa kommer hem och förbannad och ledsen för det blev katastrof men man vill ju såå gärna men nu vet vi fast det är ju oxå en begränsad preiod de blir ju äldre!!

    Kram

    SvaraRadera
  3. JO, tack. Alla barnen med brukar oftast sluta mindre bra....men de blir väl äldre? Och visare?
    Igår lyckades vi iaf skaffa gummidräkter, galonisar, stövlar...ja allt det där som behövs akut just nu...Hemmet? Mannen förbarmade sig över golven och dammsög. Jag planerade matinköpen...Tur att det var Earth Hour. Barnen sov, vi tände ljus och gjorde inga "måsten" alls...Nu måste jag jaga rätt på en drakdräkt, städa i ordning... och tro det eller ej, klä på mig!, fixa lunch, jobba lite, vika tvätt, tvätta, suck....om dygnet hade fler timmar...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails