Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Härliga lördag, eller hur!!!

Underbara lördag!
Mys och lugn och ro, ingen stress mer än den jag själv skapar :o. Leon vakande först, vi låg kvar i sängen, tittade på det där djurprogrammet med Lili och Mog. Luca vaknade och skulle förstås ha mer tutte. Jag börjar faktiskt inse att jag själv VILL sluta amma nu, det skall bli av till sommaren, senast!

Jag lyckades övertala Luca om att bada med Leon och de hade faktiskt riktigt roligt i badet. Jag passade på att noppa mina ögonbryn och raka mig. Numer duschar ju alla i vårt badrum "här uppe", jag tycker att det är MYCKET enklare att raka benen stående och saknar en vanlig duschkabin. Gjorde pojkarna i ordning. Leon börjar bli riktigt fin i sina knäveck nu, den nya salvan hjälper + att när han "vägrar" smörja sig så påminner vi om vad doktor sade och då går det bra! Duschade en ledsen Li, vi fick plasta in hennes bandage och dessförinnan var jag tvungen att rätta till det lite, hon har nog kliat en del i natt för det var ganska rött och bandaget hade liksom halkat iväg. Smorde in hennes fingrar med salvan som vi fick med oss igår. Idag skall vi köpa en ny tub!

Kröp ner hos P-O en sväng när barnen såg film, världens bästa start på dagen :). Har nyss duschat och gjort mig i ordning. Vi har bestämt oss för att BARA göra roliga saker idag, vi behöver en dag utan massor av tråkiga saker som städning, renovering...ni förstår!

Dagens outfit:
Chrysalis wrap i rouge (storlek 0)
100 gr lovelove tank i lite lilac (storlek 0)
Jeansleggings från Gina Tricot
Swedish Hasbeens i bordeaux

Halskedja från Eefva Attling, armband med barnens namn från namnsmycken.com

Leon i t-shirt från Gangstar och svarta jeans från me&i (han valde kläder helt själv idag)
Luca i t-shirt från me&i och byxor från Gangstar
Li i klänning och byxor från me&i

Ha en riktigt skön lördag!!!!!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails