Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Välkomna hem :)

Hej där!
Jag har inte varit alltför aktiv i bloggen den här veckan. Jag har känt mig trött, låg, deppig, you name it. Inte i form, varken fysiskt eller psykiskt. Jag hoppas att det vänder snart! Min förkylning är på väg åt rätt håll, hoppas jag! Jag är fortfarande dopad med alvedon, men det känns som att det finns hopp om livet i alla fall. Jag har legat en del idag, men jag har orkat fixa med en del som matlagning, tvätt och disk. Mitt tempo är defintivt neddraget till minimumdos, men tillräckligt för att "upprätthålla någon slags ordning".

P-O och Thomas är färdiga med den ena brunnen. Imorgon skall det rivas vägg och tak vad jag förstår. Jag mår verkligen asdåligt av all den oreda och smuts som blir, men det är bara att härda ut, det blir ju bra, en dag!

Jag åkte en sväng till Smultrongården. Pratade med Helena en stund och med Eva i telefon. Tänk att två trevliga smatal kan få en på rätt köl igen. Jag kände mig glad när jag åkte därifrån *tack*. Inte blev det sämre av att jag hade med mig två raringar hem :).

Crochet grandmas coat i dark pink
Emb bikette denim jacket


P-O och tvillingarna har varit på kalas på eftermiddagen, Luca och jag stannade hemma! Jag har sett på två bra filmer idag som jag verkligen kan rekommendera, "My sister´s keeper" (Allt för min syster) och "He´s not that in to you". Jag kan säga att jag har gråtit till dem båda. Det är så befriande att få öppna kanalerna ibland.

Nu skall vi se Melodifestivalen!
*kram*

12 kommentarer:

  1. Jättesnygga plagg! Då förstår jag att du blev på bättre humör. Jag köpte själv en Grandmas i Almost black förra veckan. Jag älskar den! Vill att det ska bli vår NU!

    Krya på dig!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Va RÄDD om DIG!!!

    Ha en fortsatt trevlig helg!!!
    Krya på dig!!!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  3. Herregu vad du har shoppat, usch jag hade fått livssångest. Det blir nästan osmakligt, jag har tyckt om din blogg men den blir för mkt. Mensjälvklart får man göra som man vill. Du verkar som en härlig och bra tjej inte det. Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll. Milla

    SvaraRadera
  4. Håller lite med Milla, man blir orolig för dig!

    SvaraRadera
  5. inte nästan osmakligt... det ÄR osmakligt!

    SvaraRadera
  6. varför läsaer man om man tycker det är osmakligt eller om man inte gillar ? jag bara undrar det finns många bloggar som jag inte läser för jag tycker dom som skriver är to much. om ni nu tycker hon har problem varför sparka på en som redan ligger ner?

    och till anonyma varför är ni anonyma ?

    krya på dig kram julia

    SvaraRadera
  7. Tror du Julia att alla som läser ex Linda Rosings blogg sympatiserar med henne och gillar allt hon skriver?
    Människan är mer komplex än så, vi faccineras över saker och även om vi inte gillar eller håller med, så kan vi ändå ha ett utbyte av att ta del av det.

    Jag tycker inte det är osmakligt på något sätt, att vissa ser livets stora mål som shopping (däremot har jag svårt för att man i en modeblogg känner att man behöver berätta att man har haft sex, vem som tog intativet osv, men jag är väl för gammal för att förstå det helt enkelt, och har accepterat det) men jag oroar mig ändå för Skrutteruttans hälsa. Jag tror inte att fina kläder och bloggen kan heala dej, och inte fler barn heller. Face up with life, lär dej varva ner. Du har bara ett liv, är det värt att stressa ihjäl dej för en vacker yta, när insidan inte hänger med?

    Krya på dej, låt maken sköta markservicen. Släng på dej en mysdress och se bra filmer hela dagen,
    Kram Marianne

    SvaraRadera
  8. marianne nej jag förstår precis vad du menar, dock så tänker & tycker jag precis samma sak som du ( känner dock inget behov av att påpeka det för skrutteruttan) däremot tycker jag du lägger fram det i ditt inlägg på ett fint och moget vis. Jag känner dock att många människor spyr ur sig galla och gömmer sig bakom anonymiteten. Man kan ge råd, peppning & kritik, så som du gjort i inlägget ovanför på ett bra och fint sett. Och sen kan man klanka ner , spy galla & av ren elakhet, påpeka saker och sedan "påstå" att man gör det för man menar väl. Det finns tyvärr få människor som du som har ett gott syfte med sin kritik.

    kram Julia

    Skrutteruttan...Jag tycker du ska ta till dig mariannes fina ord & råd. Du har ett bra liv & en härlig familj verkar det som. Men du måste nog stressa ner och njuta, om 20 år så minns inte barnen lite skit i hörnet eller kaoset. Dom kommer minnas om dom hade en harmonisk mamma eller inte. Absolut ingen kritik, men jag hade själv förr svårt och njuta av nuet. Men det är nu du har livet kan bli långt men också kort. Så vad gör alla värdsliga saker om några år ;)

    SvaraRadera
  9. Varför är ett klädintresse osmakligt? För att återkomma till alla de Thailandssemestrar som många "kommentatorer" tycker att Skrutteruttan ska åka på, är inte det osmakligt att vräka pengar på? Nya bilar som kostar som ett mindre hus är ju inte direkt ovanliga. Dyra mobiltelefoner... Det här är ju exempel som halva svenska befolkningen verkar ösa pengar över. När man är hemma igen från Thailand så finns ju ingenting kvar, Skrutteruttan har i alla fall sina Odd Molly som hon älskar. Var och en blir salig på sitt intresse.

    Gör ni andra missnöjda "kommentatorer" bara "djupa" saker som att gå i kyrkan eller dyker ner i filosofiska eller politiska diskussioner, knappast! Snacka om att kasta sten i glashus!

    Skrutteruttans blogg innehåller mer än mode, det är mycket hennes egna tankar och hennes familjeliv också (men sex är väl ändå att ta i, det har inte jag läst i alla fall). Vill man bara ha en "ytlig" modeblogg så är det nog inte svårt att hitta det, leta vidare, jag stannar här i alla fall :).
    //Sandra

    SvaraRadera
  10. Nej, jag går inte i kyrkan. Jag åker inte till Thailand, jag gör saker som jag mår bra av. alltså _bra_ av, inte bara för stunden, utan längst därinne. Jag tror det är det som många reagerar över..
    Har du missat sexet så är det ett bevis på att du antingen inte läser speciellt noggrannt eller är en alldeles ny läsare.
    Jag läser inga ytliga modebloggar, det intresserar mig inte alls, jag gillar skrutteruttans blogg. Jag gillar henne. Jag vill henne väl! Men jag ser samtidigt en människa som inte verkar må bra, och då liksom alla andra så har jag väl rätt att uttrycka mig? (så länge bloggen är öppen för alla!)
    Krya på dej, och jag önskar dej allt gott!
    Mvh Marianne

    SvaraRadera
  11. Jättefina kläder och hoppas du kryar på dig och mår bra snart igen så du är fit for fight i livet men håller med stressa av lägg alla måste i hörnet ett tag och njut!!! Jobbat i helgen och ingen tvätt gjord så idag har jag värsta mount everst berget men det var det värt för att komma hem i helgen och njuta av familjen är värt mycket mera så man tar gladeligen tvätten idag ...eller hihi..jooo!!! Igår fick min lilla prins vattkoppor sååå jaaa tur man slappa efter jobbet för nu är livet hårt!!

    Take care och kramar

    SvaraRadera
  12. Marianne sa: Har du missat sexet så är det ett bevis på att du antingen inte läser speciellt noggrannt eller är en alldeles ny läsare."

    Upplys mig då var är sexet du stör dig på?

    Vad ska man göra för att må bra längst där inne? Är inte det rätt subjektivt? Andliga uplevelser är väl inte lika för alla. Hur kan vi veta att Skrutteruttan har "fel" upplevelser?
    //Sandra

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails