Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Fredag *wieeeee*

God morgon :)
Det närmar sig, eller hur!
Fredagsmyyyys!

Hade en riktigt bra kväll igår! Barnen var på gott humör, inga konflikter utan bara mysig stämning. Dessutom infinner sig alltid den där "duktighetskänslan" när jag tränat. Jag är nöjd med mig själv + att jag får energi och det behöver jag sannerligen på kvällen! Gjorde barnen i ordning, det är så många procedurer nu...Leon med sin förkylningsastma skall ha sin medicin, han skall smörjas in varje kväll "så att han glänser" som doktorn sade. Li skall få sin arm nogrannt insmord, Luca´s bakdel krånglar mest på kvällen och han skall smörjas och tröstas, kanske få i sig det sista av Lactulosen.
Hmmm, detta liksom utöver alla andra kvällsrutiner..

Såg klart "The blind side" medan jag sövde Luca. Vilken bra film! Att rekommendera skulle jag vilja säga!
När P-O kom hem hade barnen somnat och jag satt inloggad på Campadre. Hade fått två tips i kommentarsfältet *tack*och faktiskt gott och klurat lite under dagen. Till slut kunde jag inte låta bli utan klickade hem ett par rosa jeans. Nu får vi hoppas att de finns kvar! Istället för att betala ganska dyr frakt köpte jag en rosa ryggsäck, tyckte den var lite gullig. Antingen kan jag ha den i jobbet eller så får någon av flickorna den!


Gav P-O massage och kände mig mycket nöjd när jag somnade, hade fixat med mycket, gjort "må-bra-saker" och dessutom lovat P-O en massage och faktiskt orkat genomföra den :).

Idag har jag varit effektiv! Fixat med konton eftersom det är löning. Färgade håret och tränade med färgen i! Sedan duch och nu frukost. P-O stänger idag och börjar sent, därför behövde jag inte hjälpa till med barnen.

Dagens fredagsoutfit:
Indy dress i chocolate (storlek 0)
Spoiler underdress i powder (storlek 1)
Strumpbyxor från H&M
Stövletter från Bianco

Ha en bra dag!
Helénakramar

7 kommentarer:

  1. Åh den klänningen är sååå fin!! Och jättefin på dig - finfredag!

    SvaraRadera
  2. Vilken söt pepparkakstjej så här en fredag!!:-D Jag klickade också hem de ljusrosa jeansen, såå söta hoppas de passar nu bara!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. Indy dress är superfin och du i den så klart! Hörru du ska känna dig duktig även när du inte har tränat! Att klara av en kväll som din är det inte alla som gör! Du är duktig jämt! KRAM

    SvaraRadera
  4. åhh, den är så fin på dig!
    Ha en supermysig helg!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jättefin är du, vill inte du med på OM träffen i helgen som alla skriver om.Kram och önskar dej en lugn och fin helg!

    SvaraRadera
  6. Jättefin idag men det är du alla dagar!!
    Snygga jeans har oxå varit inne på campadre men det jag va sugen på var slut fick tipset för någon dag sedan du kommer vara snygg i de rosa!!!
    Vet procedurerna på kvällen vi har 2barn som ska tas blodprover samt ha sprutor varje måltid och kväll/natt men har man bra rutin såå går det och har man energi går allt bättre!! A
    Ha en bra fredagkväll med massor av MYYYYYYS!!

    kramar trevlig helg

    SvaraRadera
  7. Fin du är! Imorgon blir det mollyshopping! ha entrevlig kväll!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails