Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Spenderbrallorna på...

......eller om man skall vara riktigt ärlig, de åker aldrig av ;). Det är ju ingen hemlighet att jag tycker om att shoppa, men jag tycker faktiskt att det är roligt att handla med/till andra också!

Vi for upp på stan vid halvelva-snåret. Hitatde faktiskt en parkeringsplats (vilket inte alltid är det enklaste). Hade Luca i en paraplysulky och tvillingarna fick gå själva med oss. Gick först förbi en djuraffär som skulle stänga igen, det var skyltat med halva priset på allt (vilket visserligen inte stämde till punkt och pricka, men men). Vi gick in för att se om det fanns några fiskar. Vi kom därifrån utan fiskar men med ett nytt akvarium! I dag har vi ett på 25 liter, men det här är på 75 liter istället. P-O har lääänge velat uppgradera sig och nu var det verkligen rätt tid. Till akvariet inhandlades ljusramp med tillhörande snordyra glödlampor (80 kronor styck, hutlöst!). Sedan en ny pump och fiskmat som räcker i typ två år framöver.
P-O fick nog liite ågren men nu verkar han glad :). Han bar akvariet med alla tillbehör till bilen och jag började gå upp mot stan. Hann till Apoteket och efter mycket om och men och utifall så kom jag därifrån med Repair till Li´s arm och Xylocain till Luca´s rump-besvär. P-O hade fått tag i Ludde som också ville upp på stan *chock*.

Vi smet in på Teknikmagasinet och P-O köpte hörlurar till Tildes mp3 och headset till sin dator. "Jag köpte inte så avancerat" "Vad kostade det då" frågade jag. "600 kronor". Inte så avancerat? Vi lägger verkligen våra pengar på olika saker ;).

Gick sedan till MQ och P-O köpte en cool t-shirt från Levi´s med döskallar på (ja egentligen är det väl lite passé, men den här var verkligen skitsnygg!). Mötte upp Ludde på Burger King och barnen åt JÄTTEbra! De har för övrigt varit helt underbara idag, inget gnäll, inget bråk, inget tjafs. Bara knatat med oss. På Brothers blev det lite bus men då visade en expedit lekrummet och då blev det minsann lugn och ro :). P-O köpte sig strumpor och två "baströjor", Ludde fick schyssta solglasögon och en baströja han med. Vidare in på en affär som har lite speciell stil, Ludde köpte sig en härlig grön t-shirt med tryck. P-O kunde nog tänkt sig ett helt gäng t-shirtar faktiskt. Färgglada med schyssta tryck! Snygga skor hade de också! Leon provade en sådan där cool hatt (som en del har med mössa under) och frågade om han såg ut som Michael Jackson *sötis*

Sedan var det mammas tur, ett lite beök på Heaven som byggt ut. Åh vad mycket fint att klämma och känna på, skulle kunna tänkt mig en hel del, men de plagg som var intressanta för mig fanns inte alls i min storlek. Synd att så få butiker tar in 0...Däremot fick det här linnet följa med mig hem, jag har ju som sagt ett i lite lilac och trivs mycket bra i det. Hittar intgen produktbild så jag fick ta en egen bild!


Till slut avslutade vi sta´n-rundan med att köpa lördagsgodis och gå in i djuraffären som ligger vid min mamma. Köpte 10 kardinaltetror och två guppysar, växter och näring för att starta upp ett nytt akvarium. Barnen hade det jättetrevligt, tittade på alla djuren.

Summa summarum: en riktigt lyckad dag på stan!
Nu sover pojkarna i bilen så vi kommer knappast få en lugn kväll, men så kan det vara :)
Ha det gott!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Låter som ni haft en härlig dag. Jag har besökt Smultrongården idag och det var en underbar affär, det blir en tur dit igen men utan barn då :)
    Jag var också på Heaven idag och blev överraskad över hur stort det var mot förra gången jag var där. Mycket underbara kläder och faktiskt fick mitt första mollyplagg följa med hem idag.

    Ha en fortsatt trevlig kväll och lycka till med nya akvariet.
    Kramiz Ulrica

    SvaraRadera
  2. Åh vad spännande, vad blev det då? De hade nyöppning för ett par veckor sedan, stort och luftigt nu :) Trevlig kväll! Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails