Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

När man behöver en kram...

Jag måste ha sett sliten och ledsen ut i morse för det kom fram en kollega och frågade hur jag mådde egentligen. Fick en sådan där hjärtlig kram "du ser ut att behöva en". Det värmer, eller hur!
Dagen har gått i ett (och det gillar jag!). På lunchrasten åkte jag hem, bytte lakan i småttingarnas säng, slängde in det i tvätten, hängde en tvätt, plockade ur diskmaskinen, dammsög. Tråkiga sysslor men skönt att ha dem avklarade! Kände våren i luften och bytte om till Converse, skinnjacka och väst. Tunikan åkte av till förmån för en Lovely knit.

Nu är man verkligen sugen på att byta ut den svarta dunjackan mot vårjacka! Vill sååå gärna ha dessa båda två nedan...vi får väl om de får flytta in i min garderob någon gång!
 Och tänk när jag får använda min Lotta lotta *längtar*


Våren nalkas?
Åtminstone finns det en dröm om den!

Efter jobbet skjutsade jag hem en kollega, hämtade William och Tilde. Vi åkte direkt till Maxi, turbohandlade för att hinna hem. Det var meningen att P-O skulle träna tidigare men något blev fel i vår kommunikation, för han skall åka om en stund....Jag packade upp, slängde in tvätt i tumlaren och på med en ny maskin. Dukade av och har precis ätit en quornlasagne som jag köpte färdig på Maxi...

Skall mysa lite extra med William och Tilde i kväll, de åker ju till pappsen imorgon :(...

Tack alla ni underbara som skrivit så fina ord i kommentarsfältet!!!!
*kram*

6 kommentarer:

  1. Heja, heja det är bra att du trotsar vintern för nu vill vi ha våååår!!!! Du ser riktigt vårig ut och det ser så härligt ut.
    Jag är också inne i en depp period och det är inget som känns kul, så trist och inspirationen existerar inte trots många fina nya kläder. jag har förresten köpt en av de finingarna du visar ovan och jag är såå nöjd love it!! Det är den första...;-)
    Styrkekramar till dig från mig!!
    Ina

    SvaraRadera
  2. åh vad du hunnit mycket! Själv har jag vabbat och har inte hunnit ett dugg=(

    kram från mig
    /Erica

    SvaraRadera
  3. Ina: Åh...vill se bild på dig i den :)

    Erica: Tack :)

    SvaraRadera
  4. Köpa nya ytterplagg är så härligt! En grandma`s ska nog få flytta in här med så småningom. Längtar tills jag kan använda min fina Shanghai Varsity jacka! /Kram Malin

    SvaraRadera
  5. Åh, har ni haft så fint idag, här har det varit snö och storm hela dagen och iskallt!!

    SvaraRadera
  6. Ska inte du vara med på Englas tema? Du som är så fin måste ju vara med

    http://englasshowroom.com/

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails