Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Jag pusslar och pusslar!

God morgon :)
Har börjat dagen med min "morgongrogg". Det vill säga, en Ipren, nässpray och en Bafucin.

Hmmm, jag vill gärna må bra nu. Jag vill gärna komma igång med träningen igen (just nu känns det som att det aaaaaldrig kommer att hända. All motivation och kondition är som bortblåst), känner mig sladdrig och lös överallt. Trist! Det tar två månader att "bygga upp" kroppen och två veckor att "rasera" den. Jag är så optimistisk varje kväll, lägger fram träningskläderna....för att ta bort dem på morgonen. Kanske att jag känner mig lite piggare någon kväll så att ja kan ta ett pass då. Hade ju tänkt mig en uppstartsvecka med 20 minuter om dagen istället för 45. Men men.

Kvällen igår var rätt trivsam. Jag kände att jag hade lite energi och orkade förbereda en del inför dagen, fixade med tvätt och disk. Lovisa kom över en sväng för att säga hej då. Hon åker till Frankrike idag. Carl blev hämtad vid sju. Jag sövde barnen och sedan tittade vi på Mästarnas mästare och åt popcorn *"lyx" i vardagen*.

Har sovit ganska oroligt i natt, legat illa. Vaknade långt innan klockan och har tagit det lugnt på morgonen. Har gott om tid idag. Skall lämna de stora ca 07:50. Sedan till Vivalla vårdcentral med alla småttingarna, lägga om Li´s bandage. Jag hoppas att pojkarna fixar att vara med. Känns liksom onödigt att åka tillbaka till Lundby, lämna dem på förskolan för att sedan åka till vårdcentralen och sedan sist lämna Li.
Nej, effektiva måste vi vara! :)

Idag har jag tre utvecklingssamtal *håll tummarna*.. Jag hoppas att vi fått in en vikarie för P-O, annars måste jag stänga som ligger närmast i tid. Hur får jag då hem barnen? Deras verksamheter stänger ju samtidigt som min....nåja, det måste lösas. Jag målar inte f-n på vägen redan!

Dagens "nu-bojkottar-jag-vintern" outfit:
Lovely knit i powder (storlek 0)
Poplin s/sleeved frilled blouse i pink
Rosa baslinne från Gina Tricot
Jeanskjol från Gina Tricot
Strumpbyxor från H&M
Höga Converse i benvitt...

Ha en bra dag!!!
Helénakramar

4 kommentarer:

  1. Aaaaah, jag har också sovit så himla oroligt inatt, drömt mardrömmar och haft mig. Vaknade med skräckkänslor i kroppen, men kan inte minnas vad jag drömde - obehagligt var det i alla fall.

    Snygg outfit! Hoppas du kryar på dig och att det löser sig med hämtning osv, inte lätt när någon av de vuxna är sjuk :-(

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Snygg outfit! Hoppas dagen vlir bra och att du mår toppen snart.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det ÄR jobbigt att få avbrott i träningen när man känner att man kommit igång bra. När det drabbar mig blir jag sååå otålig! :) MEN du ska se att när du kryat på dig helt och kört några pass så märker du att du inte alls gått tillbaka till noll utan snabbt är tillbaka där du var innan du blev sjuk. "Sladdrig och lös" lär du knappast vara. :) Var snäll med dig själv och hoppas du är igång snart igen! Du gör ett kanonbra jobb som koordinerar hela familjens aktiviteter trots att du inte är fullt kry.

    // Hanna

    SvaraRadera
  4. Mollyista, Tina & Hanna: Tack tjejer!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails