Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Sov nu barn, SOV!!!!!!

Alive and kicking ;)
Typ så!
Idag är ändå den dagen på läääänge (två veckor för att vara exakt) som jag känt mig hyfsat i form. Inte tillräckligt fit for fight för att träna än, inte riktigt "taggad" för att orka med det där extra. Men ändå, bättre!!!!
Och dessutom har jag överlevt den här arbetsveckan inklusive sjuk man och i stort sett all markservice.
Då är man väl ändå värd lite belöning? ;)

Jag har klickat hem dessa två godingar!
Något i rött hade jag tänkt mig från början. Den här fanns inte alls med på listan men efter att ha sett både Natali och Mia i den så är jag såld! Tycker att den dessutom kan bäras som den är, inte bara som ett "underplagg". Snyggt till jeansjackan tror jag! Och att den är snygg till Chrysalis wrap vet jag!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Den här tycker jag är väldigt rar och jag är så förtjust i ljusblått! Den blir nog fin både till jeansjackan och som den är med jeanskjol och Swedish Hasbeens på fossingarna!

Härligt med lite sommarkläder nu! Det är ju helt otroligt vad snön smälter fort nu! Snart blir det till att ta fram årorna för att ro till jobbet! Sedan när allt torkat då blir det sneakers på fötterna och vårjacka *längtar*.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag hade jag en fullspäckad morgon som innebar en hel del stress. Precis när jag skulle iväg ringde Micke och ville att William skulle ta med sig lite grejer till någon av alla spelkonsoler han har. Något som är glädjande är att Li´s klänning är i fint skick igen! Åkte förbi återvinningen och sedan lämnade jag stora barn med extraskor, jackor och annat plock. Tillbaka och lämnade de små på förskolan. Jobbade och kände mig supereffektiv, for runt på jobbet, röjde, bockade av, pratade med föräldrar och barn, diskade och städade. Hade samling som var riktigt lyckad, massage och sedan egen fika! Matte, fri lek och så ut som rastvärd i de grå (men milda!) vädret. Lunch och så slutade jag.

Hann hem och slänga in min blus i tvätten som hade lerstänk över hela sig. Till förskolan och stannade där en halvtimme eftersom vi hade en tid på vårdcentralen att passa och det inte var någon idé att åka hem emellan. Tittade igenom barnens portfoliopärmar och sedan åkte vi till jobbet för att hämta upp P-O. Tog med massor av biblioteksböcker från jobbet och lämnade dem på biblioteket som ligger i anslutning till vårdcentralen.

Li´s arm har läkt jättefint. Hon fick bara ett tunt tunt bandage och nu fick vi information om att smörja med en ANNAN salva, drygt, jag som köpte den vi först fick tips om igår när jag handlade. På tisdag skall jag själv ta bort bandaget och sedan skall hennes arm smörjas flera gånger varje dag till dess att den är helt läkt. Känns skönt att de ständiga återbesöken kan läggas åt sidan nu!

Åkte hem och av barnen fika. Satte på tvätt- och diskmaskin. Gjorde sallad och lade quornbitar i marinad. Satt en stund vid datorn och fixade det sista med middagen, rotfruktsgratäng till P-O och mig, korv med bröd till barnen. Ludde är hos sin mamma och skall bort i kväll vilket innebär att vi är lite "barnlediga". Barnen har varit på ett jättejobbigt humör, de låter, springer runt, slår varann. Ett sånt där ljud som väcker all irritation inom en. Dessutom mycket gråt där emellan. Det är så uppenbart att vi inte har orken, vare sig P-O eller jag. Vi borde aktivera barnen men ingen av oss orkar riktigt. Just nu skulle jag vilja att de somnade så att P-O och jag fick lite egentid....

Jag skall ta mig en cider snart och hoppas på att komma i fin fredagsform :)

1 kommentar:

  1. Åh dessa linnen superfina...kollat på den röda men har ju en liknande...den ljusblåa kanonfin på med rätt byxa,kjol shorts är den superfin...men vill ha klänningen!! Vet du hur den är i stl tycker det är lite svårt...men är ju sugen på en magnolia dress ligger och gnager snygg till det mesta ska på bröllop i sommar kan tänka mig den då...och en snygg make men vet ej om den är snyggast med en leggings någon som vet eller tycker nåt hjälp mig????!!!! Nu är men fast i O M fällan hihi..härligt !!!
    Kram på dig du har gjort fina köp!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails