Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Vuxentid :)

God morgon :)
Då var det påsklovsvecka. Det innebär en arbetsvecka på fyra dagar. Det innebär färre barn på fritids. Det innebär att William och Tilde endast skall vara två dagar på fritids den här veckan och att de skall få klara sig själva två dagar (mina korta dagar), det blir premiär! För min del känns det skönt att slippa två dagars lämning/hämtning i stan. Jag har med andra ord höga förväntningar på att det här skall bli en lugn och skön vecka :)

Igår kväll hade vi det riktigt mysigt. Barnen somnade vid halv nio. Vi satt en stund vid datorerna. Kröp ner och tittade lite på Johan Falk. Vuxentid TILLSAMMANS är aldrig fel!

Morgonen har varit ganska lugn, tränat, gjort barnen i ordning. Nu är det frukost för mig vid datorn och strax skall vi åka.

Dagens outfit:
Antidote frill tank i rose (storlek 0)
Livealot blouse i dark powder (storlek 0)
Lovely knit i powder (storlek 0)
Jeansleggings från Gina Tricot
Höga converse i benvitt

Ha en bra måndag!
Kramis

3 kommentarer:

  1. OJ vad fin du är i dag(varje dag!)Men den koftan, blusen är såååå fin. Har precis beställt lovley knit i lila, för jag var rädd att jag skullle bli blek i din färg, men det blir ju inte du, och jag är också mörk....ha en fin dag kram.

    SvaraRadera
  2. kanske en blogg som passar din smak :)

    http://malenami.com/

    SvaraRadera
  3. Vilken snygg outfit. Det var så fina färger tillsammans och den känns sååå vårig med Conversen. Jag bara måste köpa mig ett par Converse i vår.

    Kram Camilla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails