Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Trevlig leverans!

God kväll :)
Tänkte bara hoppa in, säga hej och avrunda dagen.
Har jobbat som vanligt. Var hemma på rasten, grejade med en del
*njuter av lugnet och tystnaden*.
Tog med mig vårjackorna  till bilen för att ta med  till förskolan, nu kan vinterkläderna hänga där och så kan vi transportera barnen i vårjackor och vårmössor.

Slutade två och hade innan dess gjort upp med mamma om att åka till Marieberg istället. Kände mig inte det minsta sugen att gå med barnen till bussen i hällregn. Och inte är det mysigt att gå på stan heller för den delen. Hämtade småttingarna och sedan mamma.

Barnen fick leka en stund, mamma passade dem och jag rekade restauranter...det skulle främst passa barnen men gärna mig som vegetarian också. Till slut blev det ett fräscht ställe med stort utbud. Barnen delade på en stor hamburgertallrik och de åt superbra alla tre *glad*. Jag tog en "plocksallad" med pasta, fetaost och soltorkade tomater bland annat. Efter maten gick vi till leksaksaffären, pojkarna fick riddarhjälmar och Li nya pärlplattor av min mamma som påskpresent istället för godis, bra!
Avslutade trippen med glass på McDonald´s, *mums*.

Skjutsade hem mamma och for hemåt. Packade upp ett fiiint paket från Ajabaja, tog rätt på post, satte på en tvätt och åkte sedan iväg och solade. På vägen hem blev jag stoppad i en poliskontroll, fick visa körkort och blåsa (det var premiär trots 17 år med körkort). Hann preciiis hem till dess att P-O skulle åka på sin träning.

Satte på en ny tvätt, smorde (smörjde? VAD heter det egentligen?) in barnen, borstade tänderna på dem och tränade sedan i 15 minuter. Nu känner jag mig nöjd med mig själv! Skall förbereda morgondagen och sedan se en film och äta godis (fy skäms, på en tisdag!) ;-)

Ett av linnena i dagens leverans!

God kväll!!!
Heléna

2 kommentarer:

  1. Är så imponerad av din energi kan du skicka lite till mig :) och du, man får äta godis på en tisdag..när barnen lagt sig så de inte ser, hi hi... kram

    SvaraRadera
  2. Ni verkar ha en bra dag med mamma din härligt!! Leveransen fin jag inväntar den i klänning ska bli kul att få ha den i ägorna!!! kram på dig hoppas våren snart är här...iaf på G supernice!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails