Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Piggelin!

Åh, äntligen är jag på G!

Börjar med gårdagen...
Till middag blev det kycklingfilé (marinerade quornbitar till mig), spaghetti, grönsaker i skålar, cashewnötter, avocado, fetaost. Bara att plocka på!
När jag hade dukat av åkte jag iväg och solade inne i stan, ett sånt där obemannat ställe som har öppet alla dagar mellan 07-22. Smidigt!

Kom hem till en MYCKET upprörd man. Vi som var så säkra på att vi hade sånt där medel hemma som man använder i akvariet när man byter vatten. Utan det medlet kunde vi inte ha i bakteriemedlet som i sin tur skall verka 24 timmar. Ni förstås va´, akvariet kan tidigast bli färdigt imorgon. P-O´s kväll var förstörd och han var superdeppig. Jag fungerar annorlunda i de lägena, det man INTE kan göra något åt är ingen idé att gräma sig över. Jag försökte få tag i folk som har akvarium, men vi gick tyvärr bet.

Iställde ställde jag mig på crosstrainern, tränade med mitt "vanliga" motstånd men i 24 minuter. Det gick bra! Har gjort upp en ny träningsplan. Tänkte att jag skulle fortsätta morgonträna, men bara i 30 minuter. Det blir mer rimliga tider på morgonen och inte lika stor mental kraft att ställa sig på den. Sedan tänkte jag att jag ca varannan kväll skulle komplettera med 15 minuter. 15 minuter går ju på ett kick så jag tänkte att det inte skulle kännas sååå tungt och dessutom får jag den energikicken som jag så väl behöver på kvällarna. Vi får väl se om det här fungerar för mig.

Efter träningen klättrade jag upp på vinden, tog ner barnens sommarkläder och så rev vi ut ALLT från barnens byrålådor. Lade undan det som jag upplever som "vintrigt", strukturerade och organiserade och lade fram alla sommarkläder i lådorna. Nu har jag en bra överblick vad barnen (inte) behöver :). Just idag känns det lite vågat för det SNÖAR ute *suck*. Jag var klar lagom till Millenium började på tv. Sövde Luca och Li somnade en stund efter. När Leon somnade vet jag inte för jag somnande också ifrån, ovanligt va´? ;)

Vaknade i morse och kände mig PIGG. Första morgonen på över två veckor som jag inte behöver ta en Ipren. Kände mig motiverad att träna och gjorde det i de 30 minuter jag föresatt mig, gick verkligen bra. Jag är så lättad över att vara på g igen. Gjorde barnen i ordning, bäddade, tog rätt på tvätt och gav dem frukost. Sedan åkte jag iväg och solade. Det brukar räcka med två-tre gånger och sedan underhålla någon gång i veckan. Jag vill gärna ha liiite färg på våren. Jag är ju kusin med Ipren-mannen och ordförande i Alvedon-klubben. Extremt blek med andra ord.

Kom hem och grejade med en del, nu njuter jag av frukost med toast och kaffe *gott*.

Dagens outfit:
Alpaca mix long cardigan i powder (storlek 0)
Chrysalis Minigown i almost black (storlek 1)
Spoiler underskirt i rose
Strumpbyxor från H&M


Njut av denna söndag och varann!!!
*kram*

3 kommentarer:

  1. Skönt att du mår bättre! Kram!

    SvaraRadera
  2. Superfin och mysig söndagsoutfit! Ha en fin dag /Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Härligt att du mår bättre och fin är du, jättefin men även de dagar då du känner dig som en riktig skrutta är du fin!!:-)
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails