Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Jag blir gaaaalen!

Stackars mig :(
Inte 17 är jag på bättringsvägen inte, vaknar upp med huvudvärk och nackvärk gånger tvä, blä!

Försöker förgäves pigga upp mig med en färgglad tröja

Dagens mycket kortvariga outfit:
Crochet grandmas coat i dark pink (storlek 0)
Rib jersey i white (storlek 1)
Jeansleggings från Gina Tricot

Nu kryper jag tillbaka till sängen, drar täcket över huvudet och tycker synd om mig själv :(

12 kommentarer:

  1. Och då får vi väl innerligt hoppas att du stannar hemma från jobbet imorgon! Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Håll dig nu i sängen tills du blir bättre! Du behöver nog det som du far runt dagarna i ända. Stor krya-på-dig-KRAM!!!

    SvaraRadera
  3. Krya på dig! Stanna nu under täcket tills du mår bättre och låt din underbara familj ta hand om dig lite :) kram

    SvaraRadera
  4. Uschdå, krya på dig i massor! Du är jättefin i din nya Grandmas Coat. Visst är den skön?! Jag hade på mig min hela dan igår, trots att jag bara höll mig hemma och myste och den var väldigt bekväm. KRAM

    SvaraRadera
  5. Jaa du ser faktiskt rätt sliten ut .... men att vara tvungen och sminka sig och "fixa till sig" för att krya på sig i sängen .. det tycker jag är skrattretande...!??!

    SvaraRadera
  6. Har hittat till din sida alldeles nyligen och inte kommenterat ännu, men Anonym gav mig en "spark i baken" att skriva en rad.
    Jag tycker det är strongt av dig att kliva upp och fixa till dig även om du känner dig krasslig. Du ser alltid lika fin ut; du bär verkligen upp Molly-kläderna! :) Sen är jag imponerad över hur du tar hand om din stora familj och samtidigt hinner jobba och renovera huset. Jag förstår att det måste kännas tungt att hinna med allt ibland. Jag har ett barn och jag känner mig ofta otillräcklig. ;) Det är ett nöje att få läsa din blogg. Hoppas du piggnar till snart.

    Hälsningar: Hanna från Umeå

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Precis som Hanna, så tycker jag att du alltid är jättefin i dina kläder. Alltid lika fina kombinationer som inspirerar.
    Hoppas du fick en skön dag under täcket (under cover :o)och att du mår bättre snart. Själv längtar jag så det värker efter våren som skall få fylla på mitt tomma energilager. Snart så...
    Ha det gott!
    Eva

    SvaraRadera
  8. Alla är väl olika, bara för att man är sjuk behöver man väl inte se för djävlig ut? Jag tycker det är respekt för sin omgivning att fräscha till sig och ligga på en bäddad säng under en filt istället för att rasa ihop helt under en förkylning.
    U-L

    SvaraRadera
  9. Nu får du KRYA på dig!!!
    Saknar din blogg!!!

    En stor KRAM!!!

    Madde

    SvaraRadera
  10. Krya på dig! Det är så trist att vara sjuk!
    (Du får ligga och vila under en filt i fin molly-velour och dricka varm svartvinbärssaft och se på film. :) Man får göra det bästa av att vara sjuk. Tyvärr är man ju ofta så sjuk när man väl stannar hemma att man är helt utslagen och orkar knappt öppna ögonen. Är jag halvsjuk jobbar jag oftast ändå, som du gjorde förra veckan. ) Hoppas du vilar upp dig!!
    Kram Sara

    SvaraRadera
  11. Krya på deg, vackra Skrutterutan! Husk at hur som helst man gjör finns det alltid folk som ikke er enige med degl...det har i alla fall jeg erfarat. Derfor er det viktig å bare lyssna på sitt eget hjerte og (av og til) de nermeste kjära och nära som virkelig kjenner deg som person.
    For meg er du en pen og fornuftig kvinne, som bryr seg om sitt utseende. Og som har et FABULOUS garderobe! Det er kanskje litt för mye for vissa her i Skandinavien, spes. i Sverige. Alt skal vara lagomt:) Men det får du bare strunta i, synes jeg.
    Stå på Skrutterutan!
    Klem, April

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails