Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Tillbaka på banan!

God morgon :)
Då var det fredag. Man uppskattar inte fredagar på samma sätt när man inte jobbat/jobbar, eller hur! Men det är skönt ändå, skönt att veta att jag har två dagar till på mig att samla kraft. Vi slipper morgonstressen och jag får hämta hem William och Tilde *mys*.

Dagen igår gick bra! Li och jag åkte iväg till Maxi, orkade en halv veckohandling i lugnt tempo...tog bara det som var absolut nödvändigt. Sedan åt hon och jag lunch på Max. Det var mysigt att sitta där bara hon och jag, vi småpratade lite och åt den goda maten. Åkte hem och efter att ha packat upp lade jag mig i sängen. Jag var trött men inte såå trött att jag behövde sova, framsteg! Kollade runt lite på nätet, det är onekligen praktiskt med en bärbar dator. Hade varit lite meckigt med en stationär i sängen ;).

Li grejade lite med sitt, såg en film. Hon och jag hjälptes åt att sortera korgen med hårspännen och snoddar, lagom ansträngande :). Sedan tog vi bilen till vårdcentralen. Himmel och pannkaka. Jag började gråta när jag såg hennes arm. Inte roligt, inte roligt. Hon var så tapper, sade inte ett ljud. Samarbetade och lät sköterskan tvätta armen i handfatet. Satte på nya bandage och så skall vi tillbaka på måndag igen.

Åkte hem och väntade in pappa och Berith. Vi fikade och när P-O och pojkarna kom hem fick tvillingarna öppna sina 4-årspresenter, pappa åker till Spanien på måndag och är inte hemma på deras födelsedag den 5 april. De fick massor av böcker och lite "specialbitar" till sina Megablocks. Jag fick pengar av pappa att köpa nya gummsitövlar till dem.

P-O och pappa hjälptes åt att lasta bilen full med massor av skräp, plankor, säckar, speglar, duschkabin och tvättmaskin. Berith läste för barnen och jag vilade lite. När de kom tillbaka åkte vi till en pizzeria och pappa bjöd på mat *lyx*. Barnen somnade alla tre vid åttasnåret och jag tittade en stund på tv.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Li har precis vaknat, hon har nämligen varit vaken ett par timmar i natt, inte varit ledsen eller så, ibland bara är det så. Hon och jag skall ta bussen upp på stan om en timme. Tänkte gå in på Polarn&Pyret och kolla stövlar och en jacka till Luca. Kanske lunch på stan? Det blir en lagom utflykt för oss båda tror jag. Idag värker det inte någonstans, bara snorig och lite trött, såå lättad!
Känner mig väldigt tacksam att vara "på banan igen".

Dagens outfit:
Crochet grandmas coat i dark pink (storlek 0)
Svart baslinne från Gina Tricot
Jeansleggins från H&M
Träskoboots från Calou
Vad skall du hitta på idag?
Helénakramar

7 kommentarer:

  1. Visst är det hemskt att se hur det ser ut! Min doter som brände sig på ben och mage fick sådana sårskorpor att hon inte kunde gå, gick inte att böja knäna. Det var så hemskt! Men som sagt, det läkte utan ett spår. Syns litelitegrann om man tittar noga på magen bara. Så det är inte så hemskt som det ser ut!
    Vila nu ordentligt i helgen så ska du se att du är fit for fight nästa vecka!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att du känner dig bättre!
    Måste bara fråga hur du använder din Grandmas coat nu. Har du den som jacka eller har du nåt över? Är ju sååå sugen på att använda min (och min Calou träskoboots som du också har).

    Ha en mysig dag på stan med dottern! Krya på henne.
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Härligt att du är på bätringsvägen nu!! Förstår att det kändes hårt att se Lis arm, hoppas den läker snabbt!!
    Hoppas också ni får en mysig tur på stan, du är jättefin i din Grandmas, jag velar på denna koftan. hade bestämt mig för köp men är inte helt såld då jag provar den, får se hur jag gör. Den är ju nästan mer som en kappa än kofta...
    Kram Ina

    SvaraRadera
  4. Fin du är!

    Ha en mysig fredag,

    Kram

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt när man kan umgås med bara ett barn ibland. Jag försöker göra så lite då och då med mina och det betyder så otroligt mycket. Både för mig och barnen.
    Det är så mysigt att sitta och småprata när ingen annan kommer och vill ha uppmärksamhet.

    Skönt att du börjar piggna på dig igen! Som jag skrev tidigare har Novali varit sjuk hela veckan, nu är hon på bättringsvägen men då börjar jag bli sjuk istället.
    Imorgon ska vi till Borlänge med familjeföreningen för hörselskadade barn. Vi ska bada på äventyrsbadet där. Har du varit dit? Sen ska vi äta middag tillsammans med 14 andra familjer och sova på scandic hotell. Ska bli jättemysigt bara jag inte blir sjuk. Men jag ska bita ihop!

    Trevlig helg! /Anna

    SvaraRadera
  6. Skönt att du på banan. Jag har varit så dålig på att kommentera. Jag har helt enkelt haft dåligt med tid. Lillan har varit dålig. KRAAM

    SvaraRadera
  7. Nena: Barn har fantastiskt "läk-kött", tur det!

    Sandra: Idag hada jag en kort svart skinnjacka uppknäppt över den och en scarf med svart/cerise/silver. Det var riktigt fräsigt :D

    Ina: Jag tycker att man kan ha den som både ock...varm tröja på vintern, kappa på våren, perfekt en ljummen sommarkväll...

    Tina: Tack!!!

    Anna: Ja, jättemysigt att bara ägna sig åt ett barn! Hoppas du kryar på dig til imorgon, jag har inte varit där...

    Mollie: Är hon bättre nu lilltösen, långdraget det där!

    *kramar*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails