Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Sucker for LINNEN :)

Jag älskar linnen!
Det är så somrigt och fint!
Det finns många fina linnen från vår-kollektionen som mer än gärna skulle kunna få flytta in hos mig :)

Idag har det gått för runt, som vanligt! Hade en faslig otur i morse, kommer till bilen och upptäcker att någon råkat knäppa loss Luca´s bilbarnstol. Saken är den att det är inte bara att sätta fast "tungan" igen utan vi har en sådan där (värdelös) konstruktion att man måste dra tillbaka bältet till utgångsläge för att kunna sträcka det igen. Ni förstår va´! Jag var tvungen att lossa förankringsbanden, bilbältet i bilbarnsstolens konstruktion och sedan börja om från början. Suck, inte vad man har tid med en stressig morgon!

Lämnade de stora barnen och sedan de små. Tog hem Li´s overall och hängde dit termobyxor istället, hon får nämligen inte på sig sin overall med bandage. Snart är det dags att ta hem vinterkläderna från förskolan, längtar!

På min rast åkte jag hem, slängde overall och annat i maskinen, satte på en disk. Dammsög markplan och gick sedan upp med bob, pulkor och tefat på vinden. Hann plocka ur diskmaskinen (det är bra med snabb-program :)) innan jag skulle tillbaka till jobbet igen.

Hämtade William, Carl och Tilde. Vidare för att hämta småttingarna. Hem och packa upp, i med ny maskin, nu tvättar jag de storas termobyxor och tar bort dem för säsongen (optimist?). Åt lite mellis och började sedan med middagen. Gjorde riktig barnmat, falukorv och makaroner! Till mig blev det en vegetarisk "röra" i tortillabröd med fetaost, gott! Barnen har precis ätit och jag gör det nu, samtidigt som jag skriver.

Jag mår mycket bättre! Huvudvärken är bara lite dov, halsen känner jag inte av. Men framförallt känner jag mig lite glad. Det värsta med att vara sjuk är att jag blir så väldigt deppig och DET är jobbigt!
P-O verkar lite bättre, tur det! Man önskar ju inte ens sin värsta fiende att vara sjuk, än mindre ens partner.

Ha en trevlig tisdagskväll!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Hoppas det fortsätter gå åt rätt håll! :)
    Tack för inspirationen och för tidigare tips om "basgarderob". Köpte en poplin frill s/s blouse igår. I dark powder gissar jag att färgen heter. Jag gissar att jag nog är mer åt basplagg-hållet. Vad gäller alla kläder. Är svag för randiga tröjor, och det är ju rätt basigt. Men inte så Molly. :) Men jag är jätteglad över blusen, har kikat på den hos tintinstyle, men provar gärna live innan. Och så fanns den på NK i Sthlm när jag råkade vara i där pga jobbet. (Åhléns hade för övrigt flyttat och byggt ut sin Mollyavdelning jättemycket, men de hade inte blusen i rätt färg.) Jag har målsamtal imorgon och det är alltid skoj att ha något nytt som boostar självförtroendet inför sådana saker. Jag är kanske ytlig, men jag mår lite som jag klär mig. Och det blir ju delvis kopplat till det jag presterar. Känner man sig säker blir man det också, typ. :)
    Ha det bra och hoppas veckan fortsätter åt rätt håll!!
    /Sara

    SvaraRadera
  2. Sara: Det verkar vara ett bra köp! Lycka till idag! Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails