Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Alla Hjärtans Dag :)


Hej där :)
Idag har jag ont i huvudet. Drack lite rödvin igår, kanske är det? Eller alldeles för många tankar som snurrar i skallen...

Firar Ni Alla Hjärtans Dag? Kan inte påstå att vi gör det, nämnvärt. Lite trist kanske, men så är det hos oss...

Igår hade vi en jättetrevlig kväll hos pappa. Vi kom dit strax efter fyra, åt lite snacks...drack ett glas rött. Gick till Restaurant Gyttorp vid sexsnåret, riktigt bra hak faktiskt! Barnen åt jättebra, alla fem, roligt! Luca lyckades krossa ett glas och Li ett strax efter...Hmmm. Gick hemåt och mös i soffan, åt godis, fikade lite. Tittade på Melodifestivalen. Det är inte alltför hög kvalitet på bidragen precis...Li och Luca somnade, bar in dem. Leon somnade hos morfar vid tio. P-O hade on t i magen och somnade med kläderna på. Jag såg på skidskytte med pappa och Berith *spännande*. Sov gott i natt!

I morse fick vi "hotellfrukost". Tänk att det är så mycket trevligare och godare att äta hos andra...Tittade på en film från deras Thailandsresa och bar oss av hemåt. P-O hoppade in på Plantagen och köpte ett presentkort till min mamma som fyller på torsdag. Har haft lite bryderier kring hennes födelsedag, hur jag skulle ställa mig till den. Tyckte P-O´s förslag om att skicka ett kort med presentkort var rätt bra...

Nu skall vi strax äta lite rester till lunch...klockan 14:00 kommer Anna med familj *trevligt*

Dagens slapparoutfit:

Fonda dress i pink (storlek o)

Svart brottarlinne från JC

Jeansleggings från Gina Tricot

Stövlar från InWear

Skinnjacka från ONLY





4 kommentarer:

  1. härligt för er att bli lite ompysslade.
    Vi hade en toppen fredag i Örebro. bodde fint på Elite stora hotell och åt en gudomlig middag på slottskällaren, och drack en och annan god öl på Bishops arms,, en trevlig stad du bor i. :-)

    SvaraRadera
  2. Pernilla: Åh vad roligt!!!!Ja, jag trivs bra här i Örebro!!!Kramis

    SvaraRadera
  3. Så fin Fonda dress, den är så mysig att ha på sig...
    Jag fiar inte heller alla hjärtansdag..
    Ha en undebar söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det låter som att du/ni har haft en jättemysig helg tillsammans. Själv har jag varit ensam med Dennis så vi har inte firat idag, men vi brukar göra det när alla är samlade. Då blir det god mat och dryck och små presenter till barnen. Själv får jag alltid blommor av gubben oavsett vart han är i stora världen.

    Kram Camilla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails