Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Bockar av...och sammanställer lite

Tänk de där första bilderna som släpptes på spring och summer 2010. Jag blev som galen, såå mycket snyggt!!!!Och HUR skulle jag kunna finansiera allt detta underbara som jag ville ha? Min första önskemapp innehöll väl sisådär 30 plagg. Insåg efter lite kalkylering att det icke var möjligt...Minskade ner den...och en gång till. Till slut kom jag fram till att "en av varje kategori" skulle bli ganska bra. Dvs ett ytterplagg, en kofta, en blus, en tunika, ett (eller två) underklädesplagg, en tunika, en underdel...Ni förstår va´!

Sedan insåg jag att lite andra saker dessutom skulle kunna komma till...Som t ex Fondan, den var jag bara tvungen att ha trots att den sorterats bort rätt snabbt och Wrap:en sedan...och till det kom Antidote frill tank, 100 gr lovelove tank och Livealot blouse...

Har hållit mig till 4 continent, jeanskjolen, Lotta lotta och Chrysalis Minigown som fanns i min ursprungsmapp. Nu återstår två plagg i min "bara måste ha super-duper gärna-mapp". Denna nedan och en röd Grandmas. Troligtvis har jag en sådan på g. Troligtvis. Men den kommer i såfall senare. Däremot kunde jag inte hålla mig från att klicka hem denna nedan. Den har åkt in och ut ur min mapp. Men EN Lovely knit måste jag nog ha ändå, eller hur? ;)

Kunde nog tänka mig vilken färg som helst, alla är supersnygga och jag skulle gärna investera i en till senare till sommaren om det hamnar några på rea...Jag hade svårt att hitta butiker som tog in denna i 0, men till slut så fann jag en på Tintinstyle!

Klurade lite färgmässigt...tänker bort mina varma ullkoftor (de lär jag inte ha på sommaren i alla fall). Ville ha en kofta med andra färger än de jag har...
  • Jag har en rosa Tenfold så därför gick dark pink bort...
  • jag har en Lovelier knit i blått så därför gick dark blue bort.
  • Jag har en imagination wrap i grått så därför gick den i grey bort...
  • Återstod färgen love, men jag är inte förstjust i mörklila, så nej!
  • Lite blue lät spännande, men jag har inte sett den live.
  • Väntar ju förhoppningsvis på en röd Grandmas så den i rouge gick också bort...
  • Alltså återstod powder! Gillar knytbandet i rosa...tror det är samma färg som i 4 continent och i Antidote frill tank...

Har gått här hemma och drönat hela eftermiddagen. Känt mig glad och tacksam idag. Tacksam för i mina fina barn, för min (nyklippte) man, för att vi har tak över huvudet, för att jag har ett jobb jag trivs med, för att jag kunnat handla flera mollysar som stått på min önskelista, för att jag hittat träningen, för att det är lördag och Melodifestival och för GODIS!

Har tvättat vårt överkast och sedan barnens överkast och kuddfodral och nu lakan och ljustvätt. Har diskat och lagat middag, kycklingfilé med spaghetti, wokgrönsaker, körsbärstomater och cashewnötter. Allt i skålar förstås för att passa allas smak! Har diskat och plockat, tittat klart på Wallanderfilmen och på Solsidan. Åh vad jag gillar Mia Skäringer, vilken rolig och vacker kvinna!!!!P-O kom hem nyklippt och med fyra filmer som han köpt...Har gosat med barnen, plockat igen, dammsugit, tröstat barn och lekt med barn. En lördag i hemmet helt enkelt! Har förresten badat och duschat alla tre också.

Vi har precis fikat på fruktsallad och vaniljvisp. Mums!

Nu skall jag avrunda här, ha en fortsatt trevlig kväll!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails