Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Matchning...


Hej där :)


Känner mig just nu rätt så nöjd! Vi hade en trevlig kväll igår, trots att den började knasigt så fick P-O och jag till ett bra avslut! Tittade på Skavlan först och slog sedan över till Solsidan. Synd att två bra program krockar!


Leon vaknade först i morse, vi låg kvar en timme i sängen och tittade på tv. Gick sedan upp, tog rätt på tvätt, gjorde frukost till barnen och klädde dem i de nya kläderna. Ställde mig på Crosstrainern och körde dagens pass *nice*. Om en liten stund skall jag åka upp till Heaven, jag har kommit på att jag vill ha ett litet "tillbehör" som skulle passa både till Chrysalis Wrap och 4 continent x-stich. OM det finns kvar så skall jag förstås visa när jag kommer hem, är lite nojig att det skall vara slut, fanns i måndags men det är ju några dagar sedan...Hoppas att de öppnar tio, skall direkt till Maxi sedan, kompletteringshandla och köpa lördagsgodis.


Ikväll är det första deltävlingen i Melodifestivalen, jag älskar verkligen de programmen! Ikväll är mitt ex med som låtskrivare för 13 gången, Tim Larsson. Vi var sambos från och till i fyra år innan jag träffade Micke.


Dagens outfit:

Lovely knit i almost black (storlek 1)

Svart baslinne från Gina Tricot

Jeans från Gina Tricot

Knee length socks i chalk

Stövlar från Vagabond








Luca i tröja och strumps från PO.P, byxor från Nova Star

Li i blus och strumpbyxor från PO.P och kjol från Nova Star



Leon i tröja från PO.P, byxor från Nova Star och strumps från me&i

Ha en bra dag!!!!

Helénakramar








3 kommentarer:

  1. Idag verkligen min stil på outfit och färg...enkelr snygg lite rockigt du är alltid snygg och passar i alla dina outfit och jag gillar alla iaf på dig!!! Detta är typiskt jag om jag får säga det själv hihi!!! Barnen kanofina med blusen wow tänk ibland om man hade en lite flicka att klä sådär men går lika bra med pojkar fast ibland lite svårt med typ rutigt blus!!!
    Håller tummarna på att det du vill ha finns och väntar med spänning på vad det är !!!

    Lycka till och på återseende

    kramar Tina

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna att det du är på jakt efter finns kvar! ha en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag gillar också Melodifestivalen, hoppas att det är några bra låtar och artiser med ikväll. Lycka till på din shoppingtur! Väntar med spänning på bild senare.

    Kram Sandra

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails